2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

🎑‌⁣زندگی آینه ای است که چهره تو را منعکس می کند. شادمان و مهربان باش آنگاه زندگی سراسر مهربانی و شادی را از خود باز می‌تاباند.😍

زندگی لبریز از شادی و مهربانی را برای تک تک شما همراهان عزیز آرزومندم🌷

الهی آمین💟

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه بیست و سوم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۱۴۶ الی ۱۵۳

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷 سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی، فرزندان و عزیزانتان😍التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همراهان عزیز شب های بیداری؛ لطف بزرگی می فرمایید اگر در تاپیک هایتان آدرس لینک زیر را بگذارید تا دوستان زیادی از این فرصت شبانه برای تلاوت قرآن کریم بهره مند گردند🌹 اجرتان با خداوند مهربان💟 التماس دعا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10360444/شب-های-بیداری-شما-هم-دعوتید-۲۳-تلاوت-یک-صفحه-از-قرآن-کریم-به-همراه-تدبر-در-معان

نکات این صفحه با توجه مفهوم ذهنی من 

یاد خداوند 

ایا ختم  ها و اذکار الهی ما چه تاثیری برای خود ما دارد 

۲ چرا کعبه باید مکان  همسو شدن  همه مسلمان در جهان  باشد 

۳ مجادله و شرایط مجادله  چیست 

۴ شکر نعمت و راهایی که می توانیم  شکر خداوند را به جا اوریم 

سلام گلم ممنون میشم منو راهنمای کنید من حسمسکنم در خواندن قرآن ضعیف هستم ممنون میشم راهنمای کنید .  تو تاپیکم دیدم فرستادی لینک رو اما خیلی مهمه ک. قوی کنم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزییم میشه جواب منو بدید 

دوستان من اعتقاد زیادی ب امان حسین دارم .

جوری ک ب دل من میشینه . گاهی دستمو گرفته تو سختی ها. تو تنهایی ها. شبانه روز من با خواندن زیارت عاشورا بوده .

خیلی امام دوست دارم میخام بدونم من  هررصبح ب آقا حسین سلام میدم و هم برنیست پدرم. ک فوت کرده سلام میدم آیا ثواب داره. کسی اطلاع داره یا من زیادی.  خودشیرینی میکنم؟؟؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام گلم ممنون میشم منو راهنمای کنید من حسمسکنم در خواندن قرآن ضعیف هستم ممنون میشم راهنمای کنید .&n ...

سلام دوست خوبم خیلی خوش آمدید💟 متوجه منظور شما نشدم در روخوانی و تلفظ کلمات ضعیف هستید؟ یا این که در وقت گذاشتن؟ 

عزییم میشه جواب منو بدید  دوستان من اعتقاد زیادی ب امان حسین دارم .  جوری ک ب دل من م ...

السلام علیک یا اباعبدالله 🌹 من که عاشق امام حسین (ع) هستم واقعا دلتنگشون هستم😍 رفتن مجدد به حرمشون آرزومه واقعا آرامشی که در لحظات حضور در حرمشون داشتم با هیچ حسی قابل قیاس نیست❤ خوشا به حالتون خوشا به سعادتتون😍

چهل حدیث در مورد ثواب زیارت

https://www.google.com/amp/s/www.tasnimnews.com/fa/news/1396/08/17/1568228/%DA%86%D9%87%D9%84-%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AB-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7/amp

وقتی که دسترسی نداریم از راه دور می توان زیارت کرد🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

حاجت روا باشید ان شاءالله 💟 التماس دعا

نکات این صفحه با توجه مفهوم ذهنی من  یاد خداوند  ایا ختم  ها و اذکار الهی ما چه تاث ...

سلام دوست خوبم سپاس از حضورتون و سپاس از نکاتی که یادآوری فرمودید🌸

تفسیر آیه ۱۵۲ سوره بقره:

خداوند در برخی آیات می‌فرماید: «اذْکُرُوا نِعْمَتِیَ» «بقره، ۴۰» نعمت‌‏های مرا یاد کنید. ولی در این آیه می‌فرماید: «فَاذْکُرُونِی» یاد خود من باشید. و این به‌خاطر درجات شناخت و معرفت مردم است. 

یاد خداوند، زمینه‌‏ساز شکر است و لذا بر شکر مقدّم شده است. این آیه، نشانگر نهایت لطف خداوند به بنده است. انسانی که جهل، فقر، فنا و حقارت، از ویژگی‌های اوست، چقدر مورد لطف قرار گرفته که خداوندِ علیم، غنی، باقی و عزیز به او می‌گوید: مرا یاد کن تا تو را یاد کنم. مگر یاد کردن ما چه ارزشی دارد؟ مگر نه این است که یاد کردن ما نیز خود توفیقی از سوی اوست؟ یاد کردن خدا تنها با زبان نیست، با دل و جان باید خدا را یاد کرد. یاد خدا هنگام گناه و دست کشیدن از آن، یاد واقعی است. و بهترین نوع یاد کردن خداوند، نماز است که فرمود: «أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِکْرِی» «طه، ۱۴» با اینکه شکر، یکی از مصادیق ذکر خداست، ولی نام آن جداگانه در کنار ذکر آمده و این نشانۀ اهمیّت شکر، به‌عنوان مصداق بارز ذکر است. خداوند، با انسان داد و ستد می‌کند و هیچ‌کاری از انسان را بی‌بهره نمی‌گذارد: «فَاذْکُرُونِی أَذْکُرْکُمْ»؛ «أَوْفُوا بِعَهْدِی أُوفِ بِعَهْدِکُمْ» «بقره، ۴۰»؛ «فَافْسَحُوا یَفْسَحِ اللَّهُ لَکُمْ» «مجادله، ۱۱». امام باقر علیه‌السّلام در ذیل این آیه، یکی از مصادیق ذکر خدا را، تسبیحات حضرت زهرا شمردند که ۳۴ مرتبه اللّه اکبر، ۳۳ مرتبه الحمداللّه، و ۳۳ مرتبه سبحان‌اللّه می‌باشد. «تفسیر نورالثّقلین، ج ۱، ص ۱۴۰»موانع ذکر خداوند:الف: شیطان «فَأَنْساهُمْ ذِکْرَ اللَّهِ» «مجادله، ۱۹»، شیطان، آنها را از یاد خدا غافل کرد؛ ب: تکاثر و رقابت‌‏ها «أَلْهاکُمُ التَّکاثُرُ» «تکاثر، ۱»، شما را افزون‌‏خواهی، سرگرم ساخت؛ ج: آرزوها و خیال «وَ یُلْهِهِمُ الْأَمَلُ» «حجر، ۳»، آرزو، آنها را سرگرم نمود.اثرات یاد خدا:یاد نعمت‏‌های او، رمز معرفت و شکر اوست؛ یاد قدرت بی‌پایان او، رمز توکّل به اوست؛ یاد علم و آگاهی او، رمز حیا و تقوای ماست؛ یاد الطاف او، رمز محبّت به اوست؛ یاد عدالت او، رمز خوف از اوست؛ یاد امدادهای او، رمز امید و رجاست.پیام‌های سورۀ بقره - آیۀ ۱۵۲

۱- خداوند، به انسان شخصیّت می‌بخشد و مقام انسان را تا جایی بالا می‌‏برد که می‌فرماید: تو یاد من باش، تا من هم یاد تو باشم. «فَاذْکُرُونِی أَذْکُرْکُمْ» ۲. کسانی مشمول لطف خاص هستند، که همواره به یاد خدا باشند. «فَاذْکُرُونِی أَذْکُرْکُمْ» ۳. ذکر خدا و نعمت‌‏های او، زمینۀ شکر و سپاس است. چنان‌که غفلت از یاد خدا، مایۀ کفران است. «فَاذْکُرُونِی»، «اشْکُرُوا لِی وَ لا تَکْفُرُونِ»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

سلام دوست خوبم سپاس از حضورتون و سپاس از نکاتی که یادآوری فرمودید🌸 تفسیر آیه ۱۵۲ سوره بقره: خداون ...

عزیزم  ممنونم که در این تدبر من و دوستان را یاری کردی 

من می  خواستم دوستان که در سایت  هستن  به  جای اینکه مادرشوهرم  چی 

شوهرم  چی .... بیان کم کم هر چه فهمیدن از این مطالب بگن و شما  هم مسیول  بحث باشی و هی نکات انها را با  هم تکمیل  کنیم