به به چه مشارکت جانانه ای
اول این موضوع رو بگم خیلی ها هستن که بعد سن بلوغ اینطوری میشن پس شما تنها کسی نیستی که این طوری شدین خیلی کارهای متنوعی میتونید انجام بدین برای اینکه موهاتون سالم و ایده آل رشد بکنه
اگه کف سر چربی دارید من توصیه نمیکنم که برای کف سرتون از روغن و ماساژ بهره ببرین چون کف سرتون به اندازه ی کافی چربی ترشح میکنه و برای کنترل چربی میتونید از شامپوهای مخصوص موی خودتون استفاده کنید اگه مشکل کف سر مثل شوره ی خشک یا چرب یا بوی نامطبوع دارید یا کف سرتون زخمه حتما پی گیری کنید کف سر مثل یه زمین کشاورزیه اگه زمینه اش خوب نباشه محصول خوبی هم ازش نمیگیرید پس در وهله ی اول سعی کنید این موضوع رو پیگیری کنید و حلش کنید اگه میخواین موهاتون عادی رشد کنه .
من تاپیک های قبلی نی نی سایت رو خوندم که بعضی ها توصیه کردن ابتدای ماه قمری موهاتون رو کوتاه کنید حالا کوتاه کوتاه نه شما میتونی این تایم از ماه موخوره گیری و یکدست کردن ساقه ی موهاتون رو انجام بدین بعد از قیچی خوردن هم حتما نوک موهاتون رو با یه روغن سبک چرب کنید
تغذیه و مصرف مایعات هم خیلی مهمه که باید به این موضوع هم توجه کامل کنید ولی اگه احساس میکنید که به اندازه ی کافی غذای مقوی مصرف نمیکنید حتما کنارش از مکمل های خوراکی بهره ببرید
و برای موهاتون روتین داشته باشین یعنی استفاده از اسپری آبرسان و روغن خیلی سبک که بتونید هر روز برای ساقه ی موهاتون ازش استفاد کنید
و قبل از تمام این کارهایی که گفتم سعی کنید یه آزمایش خون بگیرید تا از سلامتی جسمتون خاطرجمع بشین شاید ریزش و عدم رشد موهاتون زمینه ی داخلی داشته باشه عزیزم