اردکشم مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3379 عنوان دوز پسری. | مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 79 پست 🤣😐ک از صب نیسش و هرچی پی ام میدی ج نمیده امروز مشکوک نیس؟🤣🤣🤣🤣اصن اون بدرک من پریودم ۲۰ روز عقب افتاده دارچینزردچوبهزعفرونگزنه خوردم دیع چی بخورم بیادددد 1401/11/25 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کادو_پیچ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 600 متاسفم حالا داریم شوخی میکنیم عه چه بی جنبه اید کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
کادو_پیچ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 600 😂😂😂😂ای خدا ، بترکن امیرا که قاطی با بقیه اسما هم شدن الان همه رو مسموم و مثل خودشون کردن ، ممدا ... آره امیر دیدی تک اسم یا دو اسمه فرار کن فقط کلا فضا رو مسموم کردن🤣🤣 کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
baranraha عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 636 متاسفم فقط شوخی اونیه ک طرف مقابل خوشش بیاد هر وقت امیر شدی میام میپرسم ازت که اجازه هست با امیر بودنت شوخی کنم یا نه😂😂🤝🏻 پاینده باشی
botriabshoga عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 4109 حالا داریم شوخی میکنیم عه چه بی جنبه اید 😏😏😏😏😏شوخی اونیه ک طرف مقابل خوشش بیاد تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)
baranraha عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 636 🤣🤣🤣🙁حیف نمیشه برم خونشون ی چایی بزنم از در میاد شوکه شع 😂😂😂وای
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7900 حالانمیشه یکیشون خوب دربیادمن که خیلی بهش اعتماددارم دارم میترسم حالا صددرصد همشون نه مثلا درصد بالاشون 😂 https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
botriabshoga عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 4109 هر وقت امیر شدی میام ازت میپرسم ازت که اجازه هست با امیر بودنت شوخی کنم یا نه😂😂🤝🏻 پاینده باشی 😏😏@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 ایشون ب اسم ها توهین میکنن تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)
لباشک_ترشه عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4188 😏😏😏😏😏شوخی اونیه ک طرف مقابل خوشش بیاد چقد جدی گرفتییییرهااااا کن
کادو_پیچ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 600 😏😏😏😏😏شوخی اونیه ک طرف مقابل خوشش بیاد ببینم نکنه تو امیر زن نمایی که بهت بر خورده؟ کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
baranraha عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 636 آره امیر دیدی تک اسم یا دو اسمه فرار کن فقط کلا فضا رو مسموم کردن🤣🤣 😏منم یکی داشتم اسمش امیر مهدی بود بهش میگفتن حسام امیر حسام نما بود اونم تر زد😂😂😂😂🤝🏻
botriabshoga عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 4109 ببینم نکنه تو امیر زن نمایی که بهت بر خورده؟ خیر 😏😏😏متاسفم فقط اسم خودتون خیلی خوبه و پاک هستین بسه تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)
کادو_پیچ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 600 حالانمیشه یکیشون خوب دربیادمن که خیلی بهش اعتماددارم دارم میترسم ای وتی دختر داریم شوخی میکنیم معلومه که امیر خوب هم داریم مثل همه ی آدما به اسم نیست که این چیزا ولی من خوب ندیدم🤣 کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
mojalal عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 179 حالا صددرصد همشون نه مثلا درصد بالاشون 😂 خب خداروشکراینکه همیشه گوشیش دست منه ساعت۱۰خونس
baranraha عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 636 😏😏 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 ایشون ب اسم ها توهین میکنن 😂😂😂 وای خدایااااا یه آدم چقدر میتونه بچه باشه ، اگر عشقت که براش تاپیک زدی امیره باید بگم این بار امیر مظلوم واقع شده 😂😂😂 چون باید نوزاد بزرگ کنه