2777
2789
عنوان

سوتییییی

156 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها

بیاین سوتیاتونو بگین

بی مزه هم باشه بگین

فقط بگینننننن یکم بخندیم با هم

منم دارم زور میزنم که یادم بیاددد

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•

تازه عقد کرده بودم چهلم پدربزرگ شوهرم بود..میوه و همه چی سر خاکش بود این گداها میومدن خم میشدن ک فاتحه بدن کلی میوه میبردن پدرشوهرم گفت وایسین هرکی اومد بگید یکی برداره..یه زنه اومد خم شد چادر پوشیدنش مث گداها بود خم شد رو قبر یهو من گفتم یکی برداریاا دیدم دستشو زد رو سنگ قبر فاتحه داد بلند شد یه نگاه ب من کردو با پدرشوهرم سلام احوال پرسی کرد نمیدونم چجوری محو شدم

تازه عقد کرده بودم چهلم پدربزرگ شوهرم بود..میوه و همه چی سر خاکش بود این گداها میومدن خم میشدن ک فات ...

🤣🤣🤣😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همینو بگم کافیه که رفتم شال خریدم ، کلی هم با فروشنده راجع به رنگش بحث کردم که آره شما رنگارنگا و اسماشونو دارید اشتباه میگید ، یه ذره هوش هم خوب چیزیه بعدش ایشون شال مورد نظرمو بسته بندی کرد بهم دادش ، جلو اون همه مشتری دو دقیقه بعد خروجم ازمغازه درحالی که شال توی دستام بود برگشتم تو مغازه کاملا طلب کار رو به فروشنده گفتم حواستون کجاست که شالمو ندادین ؟ 😭😭

یکی یه دونه

امروز سر کلاس یکم ضعف کرده بودم پاهام همش داشت میلرزید لقمه داشتم حوصله خوردن تداشتم دوستم گفت ضعف کردی یه چیزی بخور خوب حالت بعد میشه گفتم نه نمیخواد  بد رفت از تو کیفش دو تا لقمه درآورد داد دستم گفتم خودم دارم نمیخوام گفت برای خودم درآوردم بخورم😐 منم ضایع شدم گفتم هرچی بالاخره😂 گفت آره بالاخره خودش به خودش تعارف کرد

ولی خیلی بد ضایع شدم🥲

ز کودکی خادمِ این تبارِ محترمم؛ چونان حبیبِ مظاهر، مدافعِ حرمم                                                                          به قصد حفظِ حریم حرم؛ به پا خیزم… کنارِ لشکرِ عشاقِ حسین؛ هم قدمم                                                                                   با افتخار یک عدد ساند*س خورِعاشق رهبرمم                     باتو از ترس نداریم به خدا☝ واهمه ای:)✊                         جانمان پیشکش🖐 سید علی خامنه ای👊                                    #اللهم عجل الولیک الفرج                         
من همینو بگم کافیه که رفتم شال خریدم ، کلی هم با فروشنده راجع به رنگش بحث کردم که آره شما رنگارنگا و ...

به عهصابت مثلث باش 🤣🤣

امروز سر کلاس یکم ضعف کرده بودم پاهام همش داشت میلرزید لقمه داشتم حوصله خوردن تداشتم دوستم گفت ضعف ک ...

شتتتتت🤣🤣

داشتم میرفتم کیفمو بزارم تو کلاس تو راهرو مدرسه هیچکسی نبود یکمی هم راهرو تاریک بود من داشتم یواش و با احتیاط میرفتم بخاطر اینکه میترسیدم

از شانس بدم بلندگو یکم از من فاصله داشت

یه دفعه صدای داد مدیر مدرسه بلندگو رو ترکوند

من که فقط مونده بود خیس شدن شلوارم

وقتی صداش اومد سه متر پریدم هوا

هنوزم میترسم یکی دیده باشتم🤣🤣🤣

داشتم میرفتم کیفمو بزارم تو کلاس تو راهرو مدرسه هیچکسی نبود یکمی هم راهرو تاریک بود من داشتم یواش و ...

یه سری من تو مدرسه همش به دوستم بیسکوییت تعارف میزدم، ایشون می‌گفت اصلاااا نمیتونم ، همین الان کلی خوراکی خوردم ، فقط بیا قدم بزنیم، بعد یه ثانیه بعد از شروع قدم زدنمون بسته بیسکوییت 50تایی رو از من گرفت و شروع کرد خوردن و همزمان هم صحبت می‌کرد، فقط اینجاش من هنگ کردم که دوتا مونده بود که کلا بیسکوییت به اون بزرگی تموم بشه ، به منم تعارف کرد و گفت مریم چرا نمی‌خوری ؟بردار از اینا زیاده، صبح مامانم واسم گذاشته، تو ام بخور تا تموم شه زودتر😐😶 

یکی یه دونه
یه سری من تو مدرسه همش به دوستم بیسکوییت تعارف میزدم، ایشون می‌گفت اصلاااا نمیتونم ، همین الان کلی خ ...

😐🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792