2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومی ظهر گفت پیام اومده براش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

۵بار ثبت نام کردم و برنده نشدم 

الکیه. الانم میگن اندازه پول ماشینه پول باید تو حساب باشه که ندارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من هنوز فرزندم بدنیا نیومده میشه ثبت نام کنم آیا؟

نه گلی باید صبرکنی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
۵بار ثبت نام کردم و برنده نشدم  الکیه. الانم میگن اندازه پول ماشینه پول باید تو حساب باشه که ن ...

پس چرا ثبت نام میکنی اگه پول نداری!!

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
پول تو حسابش بوده ؟؟

مادران پول نمیخواد اولش

مادران پول نمیخواد اولش

اولش باید ،۹۰ میلیون بزنیم حساب یا همه مبلغ ماشین رو

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍