2777
2789
عنوان

کات

228 بازدید | 13 پست

۵ساله باهم صیغه بودیم تو ۴سال من مریض شدم یماه نزدیکی نداشتم بعد ده روز دستمال قرص ت خونش دیدم بهش گفتم زد زیرش گف من با کسی نبودم.ک من هرچی دلم خاس فحشش دادم با پیام ک پیامارو واس دوستش نشون داده ک کاری ک نکردم چقد فحش داده بهم.خلاصه ب من گف دیگ نمیخامت چون من رفتم ازش معذرت خاهی کردم.بعد ده روز برگش پیام داد بهم ک شنیدم عمل کردی حالت خوبه منم جوابشو ندادم بهش برخورد پیامو پاک کرد دیگ خبری نیس ازش 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
ی چی بگید توروخدا
2
66%
بگید چکا کنم
1
33%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده در جریان بودن ؟ چرا صیغه حالا 

بی محلی کن 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ما از جزعیات خبر نداریم   فقد با چیزی ک گفتی نطر میدیم 

ولی معذرت خاهیت اشتباه بود فوحش دادنت اشتباه بود 

و اون مرد هم نباس جزعیات رابططتونو ب این و اون میگف کار ایشونم اشتباه بود 

حالا ک گفته نمیخادت 

خودتو بگیر ی مدت 

اگ  واقعا بخادت برا این ک راصیت کنه همه کار انجام میده ک دوباره ب چشت بیاد

عقد موقت بودین باهم؟؟؟  اگه تمایل دارین جواب بدین خب!  ولی در نظر داشته باشین که اگه کسی ...

نه صیغه ۵ساله باهام بود ت مریضیم همیشه دلداریم میداد میگف نذر کن ولی ازش دیدم گف من هیچکاری نکردم ینی نتونستم یماه خودم نگه دارم

اون فقط واسه نیاز خودش دنبالتون بوده و بس  خداکنه بتونی کنار بیای و خودتو عذاب ندی😔

اخه هیچوقت اینطوری نبود تو ۴سال ازش چیزی ندیدم تا ی ماه ک مریض شدم