2777
2789
بهم گفت پول پرست  😭اخه همیشه چیز خوب میحرید

همیشه چیز خوب می خرید بخاطر یبار کمتر خریدن توی روش آوردی و خودتو از چشم انداختی 

میدونی مردا چقدر عاشق قدر دانی هستن 

امروز برات شکلات مغزدار بخره ذوق کنی فردا برات قهوه فرانسه میگیره 

مردا اینن

میگن چشام سگ داره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون بهم گفت پول پرستی 😭 درست هم نمیشه دیگ

درست میشه ولی زمان میبره بهش رگو از ی جای دبگ ناراحت بودی با ی نفر دعوات شده حالت بد بوده و فقط باونه گرفتی و سر اون خالی کردی چون کسی رو ب جز اون نداری ک سرش خالی کنی و اصلا منظوری نداشتی و واقعا از ته دل نبوده فقط چون از قبل ناراحت بودی اونطور کردی 

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
همیشه چیز خوب می خرید بخاطر یبار کمتر خریدن توی روش آوردی و خودتو از چشم انداختی  میدونی مردا ...

خودم همه اینا رو میدونم ولی بهم برخورد 

😭گفتم لابد دوست داشتنش کم شده

اول اینکه شما چن سالتونه؟

دوم اینکه اصن ولنتاین یه جشن مخصوص افرادی خارجیه و ازین حرفا بماند ک ایرانیا بیستر از خارجیا جشن میگیرن😂..همینکه به فکرت بود کادو خرید خودش کلی ارزش داره...کادوی خودت رو با کادوی دیگران مقایسه نکن ...اگه بخاطر اینکه کم خریده باهاش جدی بحث کردی بنظرم برو معذرت خواهی کن و واقعیت رو بگو و سعی کن از کلمه اما ،ولی استفاده نکنی تا بهش این حسو نده ک داری سرزنش میکنیش...در کل اگه قضیه جدی نیست سعی نکن بخاطر این چیزای بقول خودت بچگانه رابطه تون رو(اگر واقعا همو دوست دارین) بهم بریزی..

۲۳ سالمه ولی مث بچه ها رفتار کردم 😭

خب همینکه خودت قبول داری اشتباه کردی اوکیه...برو بهش بگو دیگ .....کم خریدن یا زیاد خریدن نشون دهنده میزان عشقش به تو نیست ک عزیزم 

۲۳  میگم ک همیشه بهتر میخرید تعجب کردم

شاید وضع مالیش الان خوب نیست خیلی کار ضایعی کردی عذرخواهی هم بکنی نمیتونی جمع کنی تو ذهنش میمونه احتمال اینکه دیگه کادو نده زیاده 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

باز خوبه که یه حرکتی زده. شوهر منم اومده مثل خرس گرفته خوابیده. مدام هم تو اینستا میچرخه یعنی میدونه چه خبره نه اینکه اطلاع نداشته باشه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده