mystique مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1582 عنوان مداد رنگی 279 بازدید | 13 پست سلام بهترین مارک مداد رنگی کدام هست ؟ 1401/11/25 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 فابرکاستل عالیه ولی هم فیکش زیادشده وهم گرونهMQهم خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nedaaaaa76 عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2397 فابرکاستل عالیه ولی هم فیکش زیادشده وهم گرونه MQهم خوبه اصلش خیلی گرررررونه دیشب داشتم تو دی ج ی کالا نگاه میکردم
1376abr عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 4138 نمیدونم من امسال برای دخترم گفتم بهترین مارک رو بخرم ۲۰۰ و خورده ای شد FACTIS
mystique مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1582 فابرکاستل عالیه ولی هم فیکش زیادشده وهم گرونه MQهم خوبه ممنون 🌹🌹
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 اصلش خیلی گرررررونه دیشب داشتم تو دی ج ی کالا نگاه میکردم آره😕 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nili_1999 عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3078 من که مداد رنگی آریا مدل آرتیست خریدم. قیمتش نسبت به بقیه مناسبه. الان چندتا از نقاشی هامو میفرستم ببینی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ممنون 🌹🌹 خواهش میکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mystique مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1582 فابرکاستل ولی قیمت مناسب پیکاسو هم خوبه ممنون 🌹🌹
mystique مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1582 من که مداد رنگی آریا مدل آرتیست خریدم. قیمتش نسبت به بقیه مناسبه. الان چندتا از نقاشی هامو میفرستم ب ... ممنون 🌹🌹لطفا