2777
2789
عنوان

جهیزیه

281 بازدید | 16 پست

از کجا خرید کنم؟شوش و امین حضور که همه کلاه بردارن.

ماکروفر خریدم ال جی هی گفتن این اصله اون چینیه منم گرونتره رو خریدم اومدم تحقیق کردم دیدم همشون ساخت کره مونتاژه چینن.فقط پول اضافه دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسیله‌های برقیم رو پارس خزر خریدم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

مایکروویو ال جی من دارم خیلی ازش راضیم عصای دستمه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اخه هر کسی یه چیز میگه ادم از کجا بفهمه کی راست میگ

اژ اطرافیانت بپرس ببین کی از چی راضی بوده.

مثلا من چرخ گوشتم مولینکس هست و واقعا راضیم، یا آبمیوه گیری پاناسونیک، غذاسازم همیلتون ولی مولینکس خیلی بهتره، آبمیوه گیری فیلیپس عالیه، یخچالهای خارجی خیلی گرون شدن اگه امکانش رو داری آ ا گ بخر ولی سمت بوش نرو چون تقلب زیاد میزنن جدیدا، سعی کن یه سری وسایلت هم برند باشه، مثلا یجچال و لباسشویی رو ال جی بردار، جارو برقی من بوش هست و عالیه هم سیمش بلنده هم مکشش عالیه هم صداش فوق العاده کمه، یخچال سامسونگ هم دوستام دارن راضی هستن.

همزن خیلی مهم نیست هزینه زیادی نکن بابتش.

گوشتکوب برقی بنظرم نخر چون غذای میکس شده با این وسیله اصلا خوش طعم نیست و بچه ها هم دوست ندارن.

آسیاب برقی بخر.

زودپز آگهی می‌داری مدلی بردار که اگه مشکلی براش پیش اومد قطعاتش باشه مال من خیلی گرونه ولی درب زودپزم خورد زمین و خراب شد و قطعاتش نیست.

سعی کن الکی بابت وسایل ریز و سالی یبار به درد نخور هزینه نکنی. عوضش سرویس چینی رو هجده نفره بخر، چندتا دکوری شیک بخر، مبلمان رو خوب بردار.

تو وسایل آشپزخونه لباسشویی و یخچال که عمری به کار هستن برات مهم باشن،

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

و این نکته رو به یاد داشته باش که ما تحریم هستیم و هیچ وسیله ای اصل نمیاد برامون، اکثرشون مونتاژ چین و ایران خودمون هستن

اژ اطرافیانت بپرس ببین کی از چی راضی بوده. مثلا من چرخ گوشتم مولینکس هست و واقعا راضیم، یا آبمیوه گ ...

مرسی عزیزم انقدر وقت گزاشتی و نوشتی بینهااااایت ممنونم ازت ان شالله خوشبختترین باشی که ان شالله با این دل بزرگت حتما هم خواهی شد. خدا بهت برکت بده و بهترینها رو نصیبت کنه. چقدر مهربونی شما❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺

چشم به راه...
مرسی عزیزم انقدر وقت گزاشتی و نوشتی بینهااااایت ممنونم ازت ان شالله خوشبختترین باشی که ان شالله با ا ...

قربونت برم، هرچی می‌خری خیر داشته باشه و به شادی استفاده بشه