2821
2789
عنوان

ولنتاین

191 بازدید | 6 پست

سلام خانما من سرما خوردم و خیلی حالم بده ولی میخوام ی کاری کنم که ولنتاین شوهرم شب که از سرکار میاد خوشحال بشه ایده ای دارین؟بنظرتون کیک یخچالی درست کنم؟برای روکش کیک یخچالی میشه دنت استفاده کرد؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایده خوبیه  ولی ۲۵ بهمن ولنتاین غربی هاست  ولنتاین ایرانی ها 5 اسفنده

جدیییی؟؟؟؟ تولد شوهرمم هست اونروز😍

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ایده خوبیه  ولی ۲۵ بهمن ولنتاین غربی هاست  ولنتاین ایرانی ها 5 اسفنده

اونجوری میشه دوتا مناسبت بهم فشار میاد آخه روز مهندسم هست😂😂😂 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

شام مورد علاقشون درس کن، کیکی داری تنقلاتی چیزی درس کن خونه رو هم تزئین کن و حسابی به خودت برس و آرایش کن موهاتو مرتب کن و لباس خوشگل بپوش و حسابی خوش بگذرونین 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤