2777
2789
عنوان

بچم همیشه سمت چپمه کیا اینجوری بودن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 30 پست
۱۲ هفته فکر کنم کوچیکه برای حس کردنش نیست؟

نه بابا برا تکون زوده وگرنه الان بچه اندازه ی یه لیمو هست باید با دست کشیدن متوجه ی حضورش بشی

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
خوبه دیگه ببین چه پسر خوبیه 😂 معلومه هرچی بگی به حرفت گوش میده از الان خودشو با شرایطت سازگار میکنه ...

نه دیگه اتفاقا سخته

چون فک میکنم داره له میشه دوباره برعکس میشم ولی همین ک من برعکس میشم اینم سر میخوره اینطرف☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه سمت راستم احساسش میکردم

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
من روی پهلو چپ میخوابیدم میومد سمت چپ روی پهلوی راستم میخوابیدم میومد سمت راست😂

بچه ی خوب به این میگناااااااا

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
نه دیگه اتفاقا سخته چون فک میکنم داره له میشه دوباره برعکس میشم ولی همین ک من برعکس میشم اینم سر می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣عجب چالشی

از فشارو کارزیاده..مامان من میگ وقت بارداری کارمیکرده فشارمیومده منم قشنگ جمع میشدم ولوله میشدم میرفتم سمت چپش

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
منم شنیدم چپ دختره و راست پسره ببینم جوش زدی ؟ سرحالی ؟صورتت صاف و خوشگل شده یا چی؟

بنام خداااااا

سرحالم وقتی بیدارم ولی زیاد میخوابم

صورتم هیچ تغییری نکرده 

ویار میار هیچیییی

ترشی شوری تندی شیرینی همه چی خریداریم

غذای موردعلاقه فقط گوششششتتتتتت و مرررررغغغغ

میوه خیار...انار ترش..آلبالو...سیب هم زیاد میخورم

هیکلمم اصن عوض نشده فقط شکمم تپلی شده یکم

بنام خداااااا سرحالم وقتی بیدارم ولی زیاد میخوابم صورتم هیچ تغییری نکرده  ویار میار هیچیییی ...

چه سخت شد😅اگه سینه چپت بزرگتر از اون یکی باشه بچه دختره ولی اگه سینه راستت بزرگتر باشه ، پسره

خدا نگهش داره واست عزیزم😍

دعا کن منم نی نی دار شدم

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
😝😝😝 والا واقعی که اینجور شنیدم خب  دلت چی می خواد حالا

دلم نمیدونم چی میخواد از اولش فاز دختردار بودن ورداشتم الان هرچی هفته ها میرن بالاتر از ضدحال خوردن میترسم🤣🤣🤣

دختر اولم سمت راستم حسش کردم . دختر دومم سمت چپم

در نتیجه اصن ربطی نداره🤣🤣🤣 بازم نی نی داری😍😍 

اوخی

این یکی چیه؟ 

دلم نمیدونم چی میخواد از اولش فاز دختردار بودن ورداشتم الان هرچی هفته ها میرن بالاتر از ضدحال خوردن ...

پس میسپریم به خدا که بهترین تصمیم رو برامون میگیره 

فقط به فکر سلامتیش باش 

هر جنسی که باشه عاشقشی و بعد به بدنیا اومدنش میشه همه دنیات 😍😍😍😍😍

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜