2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ندارید فقط بیایید

2892 بازدید | 70 پست

اونایی که ندارن و نمیخوان

الان خیلیییییی بدبخت شدید؟؟

هر روز فکر میکنید دیگه تنهای تنهای شدید؟؟

نظرتون عوض شد بعد چندسال؟

نمیدونم چرا به هر کی میگم من بچه نمیخوام به جای یه باشه سعی میکنه نظر منو عوض کنه

نههههههه پشیمون میشی

بدبخت میشی

زن باید بچه بیاره🙄🙄🙄🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نزدیک ب دوسال و نیمه عروسی کردم ۲۲سالمه فعلا نمیخوام اصلااا ب کسی مربوط نیست هروقت لازم بدونم و اوکی بودم میارم مگه اونای ک میگن بیار خودشون میخوان خرجی و نگه داری کنن ک حرف مفت میزنن 

بیخیال شو این مردم دهنشون همیشه خدا برای حرف مفت زدن بازه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
عزیزم شاید تا ۴۰ سالگی هم پشیمون نشی ولی تو بحران میانسالی یکی از ناراحتیات میشه تنهایی و نداشتن فرز ...

من کل زندگیم تنها بودم

۴۰ سالگی به بعدم ترجیح میدم تنها باشم تا پشیمون 

هیچ بایدی وجود نداره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من ۱۳ ساله بچه نخاستم شایدم نشده فعلا کملودی حس نکردم خییبلی راضی و شادم منتها زبون درازی مردم اذیت میکنه

ملت فضوووووووول

وگرنه دوتایی انقدررررر راحته

انقدرررر کیف داره

مسافرت میریم فیلم میبینیم کتاب میخونیم

حموم میریم هروقت بخایم رابطه داریم هروقت بخایم میخوابیم پامیشیم غذامیخوریم کلا همه چه هروقت اراده کنیم

ونگ ونگه بچه هم نمیشنویم

من کل زندگیم تنها بودم ۴۰ سالگی به بعدم ترجیح میدم تنها باشم تا پشیمون 

اوکی هرکسی ی نظری داره من اینقد تنها بودم  ک الان دوس دارم برا خودم خانواده داشته باشم و شما دوس داری تنهاییت ادامه داشته باشه 

2790
2778
2791
2779
2792