2777
2789
عنوان

سایز س ی ن ه

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 149 پست
آره واسع منم مثل تو گاهی آدم احساس شانه درد میکنه همیشه باید سوتین سفت بزنیم در حدی که آدمو خفه میک ...

وای تو ک بچع داری شیر میدی دوباره کوچیک میشه ولی من ک هنو مجردم هنو 19 سالمه چی خدااا دلم میخواد بکنم چطور کوچیکش میکنن عملم نمیتونم بکنم😢

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

متاسفم برای کوته فکری بعضیها که فقط آبرو ریزی بلدن و خودشون بی آبرو هستن

من فکر کردم شما خانومی باهات چت کردم از لیزر اینا گفتم درخواست دوستی دادی چرت گفتی من الکی که این حرفو نمیرنم بهم بر خورد جنسیت زدی خانوم ولی تاپیک رابطه سایز سینه لیزر میای حرفو میکشونی به اون سمت درخواست دوستی میدی 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من فکر کردم شما خانومی باهات چت کردم از لیزر اینا گفتم درخواست دوستی دادی چرت گفتی من الکی که این حر ...

مهم نیست چرا از هرکسی که راهنمایی میخواد باید اینطور قضاوت بشه

هرجور دوست داری فکر کن 

همه عقل دارن 

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
من ۱۰۰ کاش انقدنبود قبل ازدواج۸۵بود،😭

وای صد هم داریم مگه🥲

چه شد در من نمیدانم                                                   فقط دیدم پریشانم                                                       فقط یک لحظه فهمیدم                                                  که خیلی دوستت دارم  :) 
بیا بده من حیف نکن 

روزی که برم جراحی تورو صدا میکنم حتما 🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!