2777
2789

سلام خانما خوبین من اخر ماه هفتم ۳۰ هفتمه

من الان دو روزه صبح بیدار میشم انگشتای دستم ورم میکنه درد میگیره بعد یکساعت خوب میشه فشارم پایینه پاهامم بی حس میشه دفعه پیش ازمایش دادم خوب بود همه چی نمکم کم کردم 

شما ها هم اینطوری میشین دیروز بهداشت بودم گفت خوبه همه چی سر درد و تاری دید و سرگیجه هیچی ندارم فقط دست و پام سر میشن یجور بی حس اما درد خفیفی هم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام هفته ۳۴ هستم  آره این علائم طبیعی هستش  زیاد نایست یا زیاد نشین  وقتی میشینی سعی کن تکیه ب دیوار بدی تا میتونی پیاده روی کن خیلی خوبه  غذاهای زیادی شیرین و گرمیجات زیاد نخور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام هفته ۳۴ هستم  آره این علائم طبیعی هستش  زیاد نایست یا زیاد نشین  وقتی میشینی سعی ...

جدا طبیعی باشه ادم تحمل میکنه چون هیچ کدوم از علایم مسمومیت بارداری رو ندارم فقط ورمه که زیاد نیست