2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست

کله پاچه خیلی سنگین و چربه و سوپ هم سبکه و بیشتر به عنوان پیش غذا برا مهمان سرو میشه

ناهار زرشک پلو با مرغ درست کن با سیب زمینی سرخ کرده کنارش + سالاد و دوغ 

شام هم کشک بادمجون یا کتلت درست کن 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ناهار چلو و جوجه کباب و سیب زمینی کبابی و گوجه درست کن ... جوجه رو بده همسرت بپزه خودت برنج بپز کارت سبک باشه برای شام هم یه غذای نونی بذار که متنوع باشه... یکی دو مدل ساندویچ اماده کن مثلا ساندویچ جگر مرغ ... ساندویچ سوسیس سیب زمینی اگه ساندویچ ساز داری از قبل ساندویچارو درست کن بزار یخچال موقع سرو با ساندویچ ساز پرس و گرمش کن بخورید 

من شام همیشه برنج میخورم

آهان ولی ما  اصولا برنج ماکارونی سرخ کردنی و غذای سنگین رو شام نمیخوریم برنج فقط ناهار

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

پیرمرد پیر زن شام کله پاچه چند تا پیرمرد پیرزن میخوای بکشی؟ چرا؟ جدیدا همه پیرمرد پیرزنهای فامیل ما گوشت قرمز هم حتی نمیخورن فقط مرغ.به نظرم زرشک پلو با مرغ خوبه شام هم غذای نونی باشه بهتره تاس کباب باشه نگن سرخ کرده نمیخوریم از قبلم ی کاسه آش درست کن بزار سر سفره.ماست هم حتما داشته باش

پیرمرد پیر زن شام کله پاچه چند تا پیرمرد پیرزن میخوای بکشی؟ چرا؟ جدیدا همه پیرمرد پیرزنهای فامیل ما ...

اینا فرق دارن خوششون می یاد خودشونم می خورن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اینا فرق دارن خوششون می یاد خودشونم می خورن

خوش به حالشون پس چیزی که دوست دارن درست کن.من صد تا جوان بیان خونم نه ی نفر پیر همش ادا دارن مرغ باید باشه کم نمک بدون ادویه ماست کم چرب تازه همش باید نگران باشم حالشون بد نباشه.