2777
2789
عنوان

مردم قم،😭

657 بازدید | 22 پست

ما مسافریم پریشب قرار بود به جای قم بمونیم کاشان انقد برف شدید بود مجبور شدیم بمونیم قم.رفتیم هتل جمیل...انقد برخورد کارکنان افتضاح بود که خدا می دونه بعدش اتاقو تحویل گرفتیم. رفتیم بیرون یه رستوران بود ارگ رفتیم اونجا تو اون سرما همه جاشون داشت اب میداد دو ساعت نشستیم تا یکی بیاد سفارش بگیره گفت حساب کنین بعد آماده کنیم مام که دیگه. داشتیم یخ می‌زدیم به شوهرم گفتم پاشیم بریم بعذرقتیم دیدیم یه رستوران زده ارزنده....

خب

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار ماشینمون اونجا خراب شد من و مامانم داشتیم ماشین هل می دادیم هیچ کسی هم نیومد کمک! 

برای خیلی جالب و غیر منتظره بود! 

در صورتی که تو شهرهای دیگه که ماشینمون خراب می شد و هلش می دادیم هر کسی می رسید می آمد کمک! 

یا ارحم الراحمین
رفتیم اونجا به خدا هیچ جاش ننوشته بود فقط فست فود تو اون برف شدید رفتیم دیگه نتونستیم بیایم بیرون پس ...

عزیزم جاهایی مثل ارگ و اینا فقط اسم درکردن منی که قم زندگی میکنم هم اونجا نمیرم 

اگر اهل کباب هستید اومدید قم تشریف ببرید کبابی مروارید تو فلکه بستنی 

رستوران هم یکی هست تو خیابون هفت تیر اسمش دماوند و غذاهاش کیفیت خوبی دارند.

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
جاهای زیارتی همینه

من خودم اصالتا مال یه شهر دیگم اما چند ساله مشهد زندگی میکنم اینجوری نیستن ولی مردم قم نجوشن

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟