2777
2789

داداش ۱۴ساله ام

چی بخرم عطر خوبه؟؟؟

برای مامانمم ایده بدین شال روسری جدید خریدم کیفم جدید خریدم

پولمم اصلاا زیاد نیس کم و ساده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

و منی که روز ولن مریضم😭😂

من چی بخرممم برای کسی که دوسش دارم؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که روز ولن مریضم😭😂 من چی بخرممم

تف به این روز بابا همه چه کنم چه کنم دارن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ولی نباید ب اینا کادو داد  باید ب اون دوس پسر بدبختت بدی

حق😂💔

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
تف به این روز بابا همه چه کنم چه کنم دارن

دقیقااا🤣💔

ولی نباید ب اینا کادو داد  باید ب اون دوس پسر بدبختت بدی

داداشم هرسال برام میخره

دوس پسرمم اصلا به روز ولن اعتقاد نداره اصلااا ازمم دوره بخوام کادو بخرم براش

اگه گوشی داره قاب بخر من خودم قاب بازم😂😁

ایده خوبی بود 

داداشم هرسال برام میخره دوس پسرمم اصلا به روز ولن اعتقاد نداره اصلااا ازمم دوره بخوام کادو بخرم برا ...

برا پسر ۱۴ ساله هودی بخر  معمولا تو این سن دوس دارن

هر کی رو بخوام فحش بدم لایکش میکنم....:).          ۲۷ سالمه دوستان
نمیدونی داداشت چی دوست داره!؟

گردنبند و دستبند و عطر و گارد گوشی یکی ازینارو میخرم براش

برا پسر ۱۴ ساله هودی بخر  معمولا تو این سن دوس دارن

پولم نمیرسه