2777
2789
عنوان

آزمایش از جفت cvs واسه بیماری ژنتیکی

23412 بازدید | 137 پست

سلام .کسی تجربه شو داشته 

من و شوهرم ناقل ژن معیوب هستیمحالا باردارم و می خوان از جفت آزمایش cvsبگیرن تو ۱۲هفته

می‌خوام بدونم میشه به این آزمایش اعتماد کرد ؟

خیلی خیلی آزمایش دقیقی هست، خواهر دوستم انجام داد آخه ازدواجشون فامیلی بود و بچه اولش تو ۷ ماهگی سقط کرد آخه مشکل داشت و مجدد باردار شد دکتر گفت این آزمایش رو انجام بده که مشخص شد متاسفانه دوباره همون مشکل رو داره و دوباره سقط کرد.... الان دو ماهی میشه 

خیلی خیلی آزمایش دقیقی هست، خواهر دوستم انجام داد آخه ازدواجشون فامیلی بود و بچه اولش تو ۷ ماهگی سقط ...

امید وارم واسه منم درست باشه آخه خیلی میترسم 

آخه من ۲فرزندم بیماری ژنتیکی دارن 

الانم ناخواسته باردار شدم 

خیلی نگرانم شبها نمیتونم بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید وارم واسه منم درست باشه آخه خیلی میترسم  آخه من ۲فرزندم بیماری ژنتیکی دارن  الانم ن ...

اخی عزیزم انشالله که چیزی نیست

میتونم بپرسم چه مشکلی دارن؟ آخه من خودم باردار بودم و اصلا هیچ مشکلی نداشتم و ازدواجمون فامیلی نبود اما باردار شدم تو ۱۸ هفته مشکوک شدن بچه مشکل داره گفتن سندروم داون داره من آزمایش nipt دادم و گفتم بچه سندروم کلاین فلتر که جهش کروموزومی هست داره..... و من بچه رو سقط کردم تو ۲۲ هفته خیلی میترسیدم از اینکه بدنیا بیاد و مشکل داشته باشه.... 

امید وارم واسه منم درست باشه آخه خیلی میترسم  آخه من ۲فرزندم بیماری ژنتیکی دارن  الانم ن ...

ببخشید عزیزم میگم الان بچه رو میخواید نگهدارید اگر سالم باشه؟ منظورم اینه که ناشکری نکن نگهش دار اگر می‌دونی سالمه

اخی عزیزم انشالله که چیزی نیست میتونم بپرسم چه مشکلی دارن؟ آخه من خودم باردار بودم و اصلا هیچ مشکلی ...

کار درستی کردید که سقط ش کردی عزیزم 

بچه ای که بیمار به این دنیا میاد خیلی خیلی زجر می‌کشه 

امید وارم هیچ مواردی تو این شرایط قرار نگیره .

عزیزم اصلا برای این که سقطش کردی قصه نخور .

بچه های من بیماری نادر تریکو تیو دیستروفی دارن و سالهای که دارن عذاب میکشن

ببخشید عزیزم میگم الان بچه رو میخواید نگهدارید اگر سالم باشه؟ منظورم اینه که ناشکری نکن نگهش دار اگر ...

راستش اول می خواستم سقطش کنم اینقدر خودم رو میزدم 

که تا چند روز حتی نمی تونستم موهامو با کش ببندم از بس که زده بودم تو سر رو صورت خودم  سرم درد میکرد.

هر بار که خواستم سقطش کنم یه چیزی پیش میومد و عقب می فتاد تا اینکه کمی آروم تر شدم و رفتم همه چیز رو برای دکتر ژنتیک مون گفتم .

حتی اوایل می خواستم خودم رو دار بزنم اینقدر حالم بد بودهمه اینا رو واسه دکتر تعریف کردم 

اونم گفت نگران نباش و همه چیز رو به من بسپارگف صبر کن شاید سالم باشه 

اگر هم مریض باشه مجوز سقط میدن ...

ولی من هنوزم نگرانم

راستش اول می خواستم سقطش کنم اینقدر خودم رو میزدم  که تا چند روز حتی نمی تونستم موهامو با کش ب ...

عزیزم نگران نباش این آزمایش خیلی دقیق هست اگر مشکلی باشه حتما حتما اینجا مشخص میشه بسپار به خدا هر چی خیره همون میشه ، فقط کافیه خدا بخواد ایشالا که سالمه سالمه تر خدا اینکارارو نکن ...واسه بچه خوب نیست ناراحتی... آره فقط هر کاری میخوای بکنی تا ۱۹ هفته بکن احراز ۱۹ هفته بگذره اجازه سقط نمیدن .... من تو ۱۸ هفته مشخص شد تا رفتم آزمایشگاه شد و جواب اومد شد ۲۲ هفته ... دیگه مجوز سقط هم ندادن بهم ... دیگه من طبیعی هر کاری کردم سقط نشد ۲۷ تا دونه قرص سقط استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت رفتم دکتر گفت بچه سالمه قلبش میزنه .... وای چه روزای سختی بود اما دنبال دکتر گشتم تا منو دید گفت برو خدارو شکر کن کبدی کلیه ای جاییت از کار نیوفتاده بخاطر مصرف قرص ، دیگه خلاصه بگمت سزارین شدم ..... ببین سندرومی که بچه من داشت ظاهر سالمی دارن اما از درون مشکل داشت دکتر ژنتیک میگفت نگهش دار من مونده بودم تو دوراهی... خیلی سخت بود خیلی .... شکم بزرگ بهش عادت کرده بودم دیگه چیزی به اومدنش نمونده بود.... دیونه به تمام معنا شده بودم همش گریه .... وای سزارین کردم از سینه ام مثل لوله آب شیر میومد اما بچه ای نبود خیلییییییی سختی کشیدم خیلیییی....‌. بازم خدا کمکم کرد خدایا شکرت.... ایشالا که چیزی نیست من درک میکنم حال و هوای رو

میشه ازت خواهش کنم جوابش که اومد بهم بگی ؟ آخه می‌خوام یکمم اطلاعات کسب کنم ممنون عزیزم اگر دوست داشتی بگو بهم 

ممنون 

کار درستی کردید که سقط ش کردی عزیزم  بچه ای که بیمار به این دنیا میاد خیلی خیلی زجر می‌کشه&nbs ...

اخی عزیزم ، چه سخت انشاالله که خدا شفا بده

باردار بودی آزمایشی چیزی ندادی متوجه بشید؟ چی شد که فهمیدی این مشکل رو دارن؟ ببخشید قصد ناراحت کردنت ندارم ...آخه در حال اقدامم می‌خوام اگر باردار شدم آزمایشی چیزی هست واسه خیال جمعی انجام بدم..... واسه اینکه اطلاعات کسب کنم میپرسم

من دوبار سی وی اس شدم

بار اول جنین ماژور بود سقط کردم

بار دوم خداروشکر دخترم سالمه

آزمایش دقیقی هست 

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

راستش اول می خواستم سقطش کنم اینقدر خودم رو میزدم  که تا چند روز حتی نمی تونستم موهامو با کش ب ...

عزییییزم، چشمام پر از اشک و قلبم پراز درد شد،میفهممت

توی این مواقع که خودم هم تجربه اش کردم هیچ راهی نداریم جز صبر و توکل به خدا

صبر کن عزیزم

بله تا دلت بخواد تجربه دارم برا خواهرام اخه ما هم بیماری ژنتیکی دارم ولی وابسته به جنس هست یعنی توی پسرها معلوم میشه ازمایش خیلی دقیقی هست تهران مرکز تصویربرداری پردیس توی سعادت اباد دکترش فوق العاده است باید دکترت ماهر باشه تا باعث سقط نشه خدا نکرده، انشالله که سالم میشه میاد بغلت باز معلومه علت بیماری چیه خیلی ها هستن حتی معلوم نیست چه ژنی معیوب هست نمیتونن حتی این ازمایش انجام بدن 

بچه هات فلج هستن؟ خواهرای منم ژن جهش یافته ی دیستروفی رو داشتن

عزیز دردانه ی خدا🌹

😭😭😭😭😭😭😭

مامان بابای منم ازدواج شون قوم و خویشی هست و برادرم بیماری ژنتیکی  آتاکسی فردریش گرفته😭😭😭 چقدر سخته که هیچ کاری هم نمیتونی انجام بدی فقط ذره ذره آب شدن عزیزت رو میبینی 

منم در حال اقدام به بارداری هستم شوهرم گفته برو آزمایش ژنتیکی بده نکنه بچمون به برادرت ببره آخه ژن دایی خیلی تاثیر داره اصلا وقتی همچین حرف بهم زد انگار آتش ریختن رو‌سرم 

ان شاالله به حق علی اکبر امام حسین همه عزیزانی که بیمار هستن بخصوص بیماری ژنتیکی شفای کامل پیدا کنند

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
عزیزم نگران نباش این آزمایش خیلی دقیق هست اگر مشکلی باشه حتما حتما اینجا مشخص میشه بسپار به خدا هر چ ...

عزیزم شما احتمالا امینوسنتز شدید اینبار باردار شدی به دکترت بگو سی وی اس کنه چون سی وی اس تا هفته ی 12 باید انجام بدی

عزیز دردانه ی خدا🌹

عزیزم یک لحظه تاپیکتو گم کردم کلی سرچ کردم تا پیدا شد . من ژنتیک خوندم کاملا به این ازمایشات اگاهی دارم . ببین اگر نوع بیماری دوتا بچه هات و ژن معیوبتون کاملا مشخص باشه میشه رو این ازمایش حساب کرد . وگرنه نه . یعنی باید ازمایش از هر ۴ تاتون گرفته بشه و موتاسیون ها خیلی دقیق مشخص شه