2777
2789
عنوان

دو دلم

123 بازدید | 22 پست

با مادرشوهرم بدجوری دعوا کردم تو زندگیم دخالت میکرد، شوهرم کوک میکرد مینداخت به جون من، الان یه ماهه نوه اشون ندیدن عذاب وجدان دارم ، از یه طرف میگم ببرم ببینن، از یه طرف میگم رو حرف ام وایستم تا دیگه دخالت نکنه تو زندگیم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ام ۵ ماهه اش به نظرتون دلش واسش تنگ شده؟زنگ میزنن به شوهرم اصلا منو نمیپرسن فقط بچه رو میپرسن

امضاتو بخون اگه دوس نداری بری به شوهرت بگو بچه رو ببره پیششون

کوچولوئه شیر میخوره اونام خونشون از ما یه کم‌دوره

بذار اگه خودشون خواستن به شوهرت میگن بچرو بیار ببینیم 

تو دیگه نرو هم دعوا کردی و خودتو بد کردی هم نوشونو ببری ببینن😐😐😐 بیخیال 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کوچولوئه شیر میخوره اونام خونشون از ما یه کم‌دوره

آها

نمیدونم عزیزم بستگی داره دعواتون سر چی بوده بهترع با مشاور صحبت کنی تا بهت بگه کار درست چیه 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
اتفاقا اگر دلشون تنگ بچت تاحالا شده بود به شوهرت میگفتن رفتی پیششون دخالتاشون شروع میشه حال دعوا دار ...

شوهرمم ناراحته با خانواده اش قطع ارتباطیم

آها نمیدونم عزیزم بستگی داره دعواتون سر چی بوده بهترع با مشاور صحبت کنی تا بهت بگه کار درست چیه&nbs ...

دخالت های مادرشوهر 

شوهرمم ناراحته با خانواده اش قطع ارتباطیم

عزیزم شوهرت خودش بره سر بزنه تو مگ با رفتن اون مشکل داری؟؟

خوب توام از اینور ناراحتی که دخالت میکنن تو زندگیت مجبوری برا ارامش خودت شوهرت بره خودت نری

دخترعمومم از دست مادرشوهرش عاصی شده بود اخرین بارم دعوا کردن بعد از اون قطع ارتباط کردن الان شوهرش و بچش که اکثر اوقات خود شوهره فقط میره پیش خانوادش بچه ها هم حتا نمیرن الانم ارامشش خیلیی میگ کاش زودتر قطع ارتباط میکردم ب ارامش میرسیدم