2777
2789

من فیلمای آموزش اکسل رو از یک کانال تللگرامی دانلود کردم خیلییی عالی از اول توضیح میده به صورت عملی. حیف تلگرامم قطعه ایدیش رو ندارم. ولی اکر وصلی اکسل رو سرچ کن تو تلکرام کانالای مرتبط میاد.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلاس icdl رفتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

برای شروع دوره های icdl هلال احمر رو شرکت کن

هم به صورت مقدماتی و هم نیمه تکمیلی رو همه ی اینا از پایه مثل اکسل و ورد و اینا کار می‌کنه و هم قیمتش مناسبه واقعا

بعد اگه خواستی تخصصی تر فقط در مورد یکی از اینا مثل اکسل یاد بگیری میتونی آزاد جاهای دیگه بری یا اگه آنلاین خواستی شرکت کنی دوره های مکتب خونه رو بهت پیشنهاد میکنم اینم کیفیت یادگیریشون بالاس

هلال احمر دارخ همچین کلاسایی ؟تو غرب تهرانم هست؟

آره عزیزم

از رایانه ، هنری ، ورزشی و.. همه و همه 

داره و تو اکثر شهرها هست من قمم حتی اینجا هم هست 

من خودم icdl۲ میرم 

باید پرس و جو کنی یا تو گوگل مرکز آموزشی هلال احمر شهرتونو سرچ کنی 

راضی بودین؟

اره خوب بود یه جای خوب برو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الکی پول و وقت برا کلاس حضوری صرف نکن

اگه میخوای اکسل رو رایگان و اصولی یاد بگیری مثل خودم می تونی از کانال یوتیوب نوروزی آکادمی (پلی لیست اکسلش) یاد بگیری

https://youtu.be/ZfPsszK9alc

روان درس میده و مثال های خوبی هم می زنه