2777
2789

خیلی تلاش کردم با این سن بخونم 

این بارداری چهارممه سه تای قبلی سقط شدن دیگه بیخیال شده بودم گفتم حداقل علاقمو دنبال کنم

خیلی ناامید شدم از تابستون دارم میخونم. 

بیشتر از این ناراحتم که شوهرم برای این همه تلاشی که من کردم ارزش قائل نبود

عاشق بچه هست 6ساله ازدواج کردیم هنوز بهش نگفتم

😔😔

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خودشم ماموریته

به سرم میزنه سقط کنم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو چه ربطی داره برو بده 

بقیشم خدا بزرگه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
خودشم ماموریته به سرم میزنه سقط کنم

نهه‌نکنیا

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
خو چه ربطی داره برو بده  بقیشم خدا بزرگه

حالم خوب نیست اصلا 

تهوع بی اشتهایی سرگیجه درد 

دو سه روزه علائم داشتم شک کردم بی بی زدم مثبت شدم

خوندنتو ادامه بده کنکورم بده ، فوقش دو ترم اول مرخصی میگیری بچه ت بزرگ میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
حالم خوب نیست اصلا  تهوع بی اشتهایی سرگیجه درد   دو سه روزه علائم داشتم شک کردم بی ...

اوکی میشی نگران نباش گلم 

یکم استراحت کن هر وقت تونستی بخون 

شیر خیلیییی بخور

خوندنتو ادامه بده کنکورم بده ، فوق دو ترم اول مرخصی میگیری بچه ت بزرگ میشه

اون ک هیچ

همین الانو بوین چیکارکنم به این حال چطور بخونم

چند سالته؟

27

خداروشکر کن عزیزم

خیلی ها آرزوشون اینه باردار شن

خب تو که وقت داری درستو بخون. تیر کنکور بده و اگه قسمتت بود و قبول شدی میتونی یه ترم رو مرخصی بگیری. فکر کنم بشه همون ترم اولو مرخصی بگیری. بپرس شرایطش رو 

ان شاءالله بارداری راحت و سالمی داشته باشی

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم