2777
2789
عنوان

اونایی که زیاد به عود علاقه مندید 😛

| مشاهده متن کامل بحث + 9308 بازدید | 131 پست

منم خیلی دوس دارم ولی فک میکنم تازگی یکم بوش اذیتم میکنه. بغضیا شدیدا ب بوش سردرد میشن.

بچه بودم بابام ب عود های سنتی ک میگفت مشک عنبر من میگفتم مش قنبر😂 تازگی شوهرم نارگیل گرفته دوس داشتم 

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لاوندر بنفش و دارچین خیلی دوست دارم

از هر جایی هم نمبخرم

یا از خلیج فارس مبخرم یا از خیابون اسدابادی

در ضمن

از جا عودی استفاده نکنین چون نباید خاکسترش توی محیط بمونه. زیرش ظرفی بذارید که بعدش اب بزنید و خاکسترها رو بدید به اب

حتی توی دستمال توی سطل زباله هم نندازین

وای من عاشق عودم ولی مادرم نمیزارع روشن کنم چون بدش میاد):

بابای من میگه خونمون نوسازه سیاه میشه

اسفند هم نمیزاره دود کنیم هر کس بخوادمیره تو بالکن برای خودش دود میکنه و میاد😂

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊

آره صندل عالیه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اینی که میگم رو بخرید عالیه خانواده منم بدشون میومد حالا خودشون روشن میکنن

مرسی💙

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
منم خیلی دوس دارم ولی فک میکنم تازگی یکم بوش اذیتم میکنه. بغضیا شدیدا ب بوش سردرد میشن. بچه بودم با ...

😂😂

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             
بابای من میگه خونمون نوسازه سیاه میشه اسفند هم نمیزاره دود کنیم هر کس بخوادمیره تو بالکن برای خودش ...

😂😂😂🤦 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
مرسی اتفاقا این سفارش دادم برام بیارند میخواستم ببین عود و رایحه ای خوبه بگیرم 

پیج داره؟؟ این جاعودیا؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بابای من میگه خونمون نوسازه سیاه میشه اسفند هم نمیزاره دود کنیم هر کس بخوادمیره تو بالکن برای خودش ...

❤️‍🔥😂🤣وای عجب بابای باحالی بابا منم اینجوریه. ولی مادرم بیشتر 🤣🤣 میگه گمشو برو تو حیاط روشن کن تا مغذت بوش کن انتر

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
اره بزار مرسی. من خیلی دوست دارم ولی راستش نخریدم تا حالا .تو فکرش بودم برم بخرم

اسمش شالیمار هس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!