2777
2789
عنوان

بچه ها

63 بازدید | 10 پست

زگیل تناسلی بر اثر چه بوجود میاد. اگر نداشته باشی بعد طرف یهو بگیره  بخاطر چیه؟ عفونت باعث میشه  بگیره؟  چیکار باید کرد خوب شد؟ 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
ویروسه

یعنی ببخشید عذر میخام از رابطه جنسی بوجود میاد؟ بیشتر از ناحیه واژن یا مقعد را درمان نداره؟؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلی ترین راه انتقال رابطه جنسی با فرد مبتلا به این ویروس هست. اگر فرد مبتلا بشه و زود تحت درمان قرار بگیر میتونه کنترل کنه ، این ویروس هیچ وقت بصورت صد درد صد از بدن فرد خارج نمی شه با درمان مناسب و زود میشه کنترلش کرد که مشکل خاصی بوجود نیاره

اصلی ترین راه انتقال رابطه جنسی با فرد مبتلا به این ویروس هست. اگر فرد مبتلا بشه و زود تحت درمان قرا ...

من  خودم نداشتم مشکلی هم نداشتم فقط عفونت داشتم🥺 الان بعد رابطه جنسی  با نامزدم  مبتلا شده   نمیدونممم چیکار کنم هر روز بیشتر میشه. اگر دکتر بره دارو میده بهش یا  میخاد بسوزونتش؟

من  خودم نداشتم مشکلی هم نداشتم فقط عفونت داشتم🥺 الان بعد رابطه جنسی  با نامزدم &n ...

دکتر برن که دارو میدن و حالا روش کرایو و روش درمانی های مجاز رو براشون انجام میدن

اگر شما رابطه جنسی دارید یک‌ماه دیگه شما هم آزمایش بدید که اگر شما هم مبتلا شدید زودتر تحت درمان قرار بگیرید. فعلا هم رابطه جنسی نداشته باشید 

دکتر برن که دارو میدن و حالا روش کرایو و روش درمانی های مجاز رو براشون انجام میدن اگر شما رابطه جنس ...

مرسی ممنونم بابت اطلاعاتتون🙏✨🌹