2777
2789

من راضی نبودم هرگز مثل رنگ مو طبیعی و جذاب نیست 

مثل ژل مو،مو رو خشک می‌کنه مثل چوب

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

سایه مو هم هست ولی خب هیچ کدوم مثل رنگ مو نیست شامپو رنگ هم هست زودی هم پاک میشه مخصوصا رنگ های فانتزی بعد چند بار پاک میشه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رنگ دوست نداره با کلاه مش در میاره رو مو اونو بزن اینجوری اصلا کسی هم نمیفهمه دوست من مجرد هم بود  ده  تا پانزده تا تار کوچیک مو رنگ  ما بین موهاش رنگ میزد 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

یه مدل مو های رنگی هم هست با گیره  وسط مو ها خودت وصل میکنی خیلی هم قشنگه هر وقت نخواستی هم جدا میکنی راحت خودت 

میدونم دیدن یکم بچگونه اس😁

نه اونا نه من خودم دیدم خانما بزرگ میزنن وسط مو اونکه شما میگی  فرق داره ها چند مدل هست سرچ کن  من اسم دقیقشو بلد نیستم 

نه اونا نه من خودم دیدم خانما بزرگ میزنن وسط مو اونکه شما میگی  فرق داره ها چند مدل هست سرچ کن& ...

من ی بارم تو ارایشگاه دیدم ولی طوری نبود بشه بعد جدا کردن باز استفاده کرد

من ی بارم تو ارایشگاه دیدم ولی طوری نبود بشه بعد جدا کردن باز استفاده کرد

نه اون اکستنشن هست که چسبیه  اونو نمیگم یا مدلی که دیدی حالت بافت میزنن اونا رو نمیگم 

نه اون اکستنشن هست که چسبیه  اونو نمیگم یا مدلی که دیدی حالت بافت میزنن اونا رو نمیگم

اینم خوبه عشقم مرسی

الا تو ضیحات شامپو رو خوندم میگه باید مو دکلره باشه اما من موهامم نمیتونم دکلره کنم اونجوری رنگش میره😶