2821
2789
عنوان

فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون قبلا کرم داشتم نمیدونم اینا بنظرم تیره میان ،،البته بچه کوچیک هم دارم الان روفرشی انداختم برای ف ...

مبارک باشه چند شانه هست چند خریدی ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

منم فرش قبلیم کرم بود انقد که لک شد اذیت میشدم رفتم سورمه ای گرفتم تقریبا مثل فرش شماس ولی سورمه ای 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

فرش من کرم هست

نگاش میکنی چرک میشه

تازه هر وقت مهمون میاد ادم ناراحته که یا فرش کثیف نشون میده یا الان که روش با جوراب مشکی  راه میرن کثیف میشه

خب یه دفعه نمیتونی تو هم از کرم دربیایی بری سراغ رنگ تیره

همین فرش گردویی که خریدی خیلی خوشگله

ضمن اینکه طرحش شلوغه اشغال ریز روش معلوم نیست

مبل داری ؟ چه رنگی هستند به رنگ گردویی فرشت میخورن؟

فرش من کرم هست نگاش میکنی چرک میشه تازه هر وقت مهمون میاد ادم ناراحته که یا فرش کثیف نشون میده یا ...

رنگشون فیلی هست عزیزم ، من اتفاقا گردویی روشن میخواستم که هرچی گشتم پیدا نکردم اونی که میخواستم ،،مبل هام آبی تیره با شتری ،،بنظرت فضا رو تیره و دلگیر نشون میده ؟؟

غیبت نکنم

رنگشون فیلی هست عزیزم ، من اتفاقا گردویی روشن میخواستم که هرچی گشتم پیدا نکردم اونی که میخواستم ،،مب ...

تو گوشی من رنگ پوست گردو نشون داد رنگو

فیلی ؟ طوسی میشه یعنی؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز