2777
2789
عنوان

فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون قبلا کرم داشتم نمیدونم اینا بنظرم تیره میان ،،البته بچه کوچیک هم دارم الان روفرشی انداختم برای ف ...

مبارک باشه چند شانه هست چند خریدی ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

منم فرش قبلیم کرم بود انقد که لک شد اذیت میشدم رفتم سورمه ای گرفتم تقریبا مثل فرش شماس ولی سورمه ای 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
مبارک باشه چند شانه هست چند خریدی ؟

۷۰۰ شانه هست ،،۱۲۰۰ شانه میخواستم ولی چون بچه هام کوچیکن اینو گرفتم که یکم ضخیمتر باشه ،،۶۸۰۰ گرفتم 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

فرش من کرم هست

نگاش میکنی چرک میشه

تازه هر وقت مهمون میاد ادم ناراحته که یا فرش کثیف نشون میده یا الان که روش با جوراب مشکی  راه میرن کثیف میشه

خب یه دفعه نمیتونی تو هم از کرم دربیایی بری سراغ رنگ تیره

همین فرش گردویی که خریدی خیلی خوشگله

ضمن اینکه طرحش شلوغه اشغال ریز روش معلوم نیست

مبل داری ؟ چه رنگی هستند به رنگ گردویی فرشت میخورن؟

فرش من کرم هست نگاش میکنی چرک میشه تازه هر وقت مهمون میاد ادم ناراحته که یا فرش کثیف نشون میده یا ...

رنگشون فیلی هست عزیزم ، من اتفاقا گردویی روشن میخواستم که هرچی گشتم پیدا نکردم اونی که میخواستم ،،مبل هام آبی تیره با شتری ،،بنظرت فضا رو تیره و دلگیر نشون میده ؟؟

اسی ۱۲۰۰ شونه  ۹ متری همین کارخونه  چند بود؟

اینکار فقط ۷۰۰ شانه داشت رنگای کرم و آبی و فیلی و سورمه ای

رنگشون فیلی هست عزیزم ، من اتفاقا گردویی روشن میخواستم که هرچی گشتم پیدا نکردم اونی که میخواستم ،،مب ...

تو گوشی من رنگ پوست گردو نشون داد رنگو

فیلی ؟ طوسی میشه یعنی؟

فرش من کرم هست نگاش میکنی چرک میشه تازه هر وقت مهمون میاد ادم ناراحته که یا فرش کثیف نشون میده یا ...

من خیلی کرم دوستدارم  ☺️