2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

346 بازدید | 39 پست

تو خونه با شوهرم و بچه ها نشسته بودیم ،بچه ها بازی میکردن .منو شوهرمم مشغول کاری بودیم .بعد شوهرم دنبال کارت بانکیش میگشت.از بیرون خونمون یک صداهایی میومد(خونمون ویلاییه ،حیاط داره!تو حیاط هم انباری داریم)رفت از لای در بیرونو نگاه کرد!بعد یه دفعه ترسید،نمیدونم چی دیده بود(روبه روی در ورودی خونه ،در انباریه و درش بازه داخلش دیده میشه)رفت بیرون کارت بانکیشو اورد!

پرسیدم کارتت تو حیاط چیکار میکرد،گفت میخواستن ببرنش ،خوب شد دیدم!گفتم کسی که تو خونه نیومده !همه تو خونه بودیم !در حیاطم که بستست!جواب نداد....

خواب دیدی اینو؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم عیده جنه خواسته بره خرید

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بعد دوباره سر و صدا میومد به شوهرم گفتم چه خبره !گفت هیچی نیست!اما باور نکردم رفتم تو حیاط دیدم صدا از انباریه .لوازمایی که تو انباری گزاشتیم تکون میخورن مثلا از زیر اون خرت و پرتا کسی میخواد بیاد بیرون نمیتونه!دویدم به شوهرم گفتم یکی داره از تو انباری از زیر کابینتا سعی میکنه بیاد بیرون !😥😥😥دیدم یه تبر برداشت به چه بزرگی رفت بیرون!من مونده بودم چیکار کنم برم کمک شوهرم یا بچه ها رو فراری بدم!تصمیم گرفتم برم به شوهرم کمک کنم!لوله استیل جاروبرقی رو برداشتم رفتم بیرون از خواب بیدار شدم😐😐😐😐چرا از چهار صبح به بعد خواب ترسناک میبینم؟

راجب مسایل مالی یه نفر میخواد یه ضرری به شوهرت بزنه اما نمیشه ،شوهرت هم خیلی ناراحت میشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

با شما یعنی چی ،میگم یه نفر یه مشکل مالی یا ضرر مال میخواد به شوهرتون بزنه هم شما خیلی ناراحت میشیم هم شوهرتون ،ترس ناراحت شدنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من