2777
2789
عنوان

یک سوتی باحال

406 بازدید | 15 پست

یه باز به معلم جغرافیام سر کلاس می خواستن صداش بزنم یه دفعه ای مامان گفتم اصلا داشتم قرمز می شدم از خجالت اما یه بارم سوتی دادم جلوی معلم شیمی گفتم بهش مامان یعنی از خنده قهقهه زده بود خیلی خجالت کشیدم شما تا حالا این جوری سوتی دادید ؟؟ یا اگر معلم بودین بعد در مقابل اینجور سوتی ها چه رفتاری داشتین ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم عادی باشه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

کلاس سوم بودم فک کنم بعد درسخون هم بودم خیلی معلمم دوسم داش و دوسش داشتم منم هنوزم دارم نمیدونم یادشه منو یا نه ولی خیلی خوب بود

بچه دار نمیشد..

یبار اشتباهی رفتم سوال بمرسم ازش تو دفتر بهش گفتم مامان

نمیدونی با چه عشقی گفت جان مامان اونموقع نمیفهمیدم ولی بعدا کلاس پنجم اینا بودم فهمیدم چرا اونموقع بغلم کرد و بوسم کرد هنوز انگار چشاش پر اشکش،جلومه

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
عمو خاله دایی عمه صدام میکنن دانش آموزا م میگم اشکالی نداره من هم عمه ام هم خاله ولی دایی یا عمو نیس ...

میدونی بیشتر دلیل این صدا کردنا با اسم یه شخص نزدیک اینه ک اون احساسی ک اون فرد بهشون میده رو ازتون میگیرن

و خب مثلا من با عمم خیلی صمیمم گاهی خاله هامو با اسم اون صدا میزنم ک ناراحت میشن(عمه نمیگم بهش یه اسم من درآوردی از بچگی و عادت کردم باهاش همونجوری صداش میزنم)

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)