negin793 مدیر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 540 عنوان تخمک گذاری | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 39 پست سلام بچه ها اقدامی های بهمن ۱۴۰۱کسی هست بیاین باهم باشیم چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼 1401/11/25 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 بله لترزول از شب سوم امپول hmgشبی دوتا شیش تابهم داد اها.شبی دوتا تا سه شب زیاد نیس؟اقدامت یه شب درمیونه؟ مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 اقدام جدی دوماه ولی از پنج ماه پیش تو اقدامم امیدوارم یه نینی سالم و تپل مپل بیاد بغلت😍 مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
negin793 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 540 اها.شبی دوتا تا سه شب زیاد نیس؟اقدامت یه شب درمیونه؟ لترزول شبی دوتا تا پنج شبامپول شب نهم دهم یازدهم شبی دوتا اقدامم از شب هشتم یک شب درمیان چهارشنبه دوازدهم پریودمم انشالله برم سونوگرافی چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
ماهسان_mahsan عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 284 امیدوارم یه نینی سالم و تپل مپل بیاد بغلت😍 ممنونم عزیز دلم انشالله خدا یه نینی ناز و خوشگلم قسمت شما کنه😍
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 لترزول شبی دوتا تا پنج شب امپول شب نهم دهم یازدهم شبی دوتا اقدامم از شب هشتم یک شب درمیان چه ... اها منم ماه بعد باید برم ببینم چیا میده بهم.الان قرص پروژسترون داد که چندروز دیگه بخورم برا پریود بعدیم و قرص کوالی فول.انشآلله که این ماه خبرای خوبی بشنوی😍❤️ مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 ممنونم عزیز دلم انشالله خدا یه نینی ناز و خوشگلم قسمت شما کنه😍 فداتشم😘❤️ مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
negin793 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 540 اها منم ماه بعد باید برم ببینم چیا میده بهم.الان قرص پروژسترون داد که چندروز دیگه بخورم برا پریود بع ... ممنونم عزیزم انشالله چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
gelareh1234 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1066 منم بچه دوممهرچی اولی و بی دردسر باردار شدم این یکی خلم کرده تقریبا یکساله اقدامم ۱۰ اسفند موعدمهدیروز عکس رنگی دادم و فهمیدم باید با یه لوله تلاش کنم.حالا الانا تخمک گزاریمِ خون ریزیم بند نمیاد اقدام کنم
masome_mb عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 820 ممنونم عزیزم انشالله عزیزم چی شدی ؟اقدامت نتیجه گرفت؟ مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه! مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟
negin793 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 540 عزیزم چی شدی ؟اقدامت نتیجه گرفت؟ اره عزیزم چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼