2777
2789
من قرار بود این ماه بعد پریود اقدام کنم که موکول شد به ماه بعد.باید روز سوم پریودیم میرفتم که خورد ب ...

ایشالله که جواب بگیری ماه دیگه میشه اول ماه اقدامتون

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
اخه ۵ روز از روزی که باید پریود میشدم گذشته، خدا از دهنت بشنوه، خیلی ترسیدم 

فردا برو آز بده اگه نبودی گرمیجات بخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خانوما

انشالله خدا دامن هموتونو سبز کنه😍

منم اقدامم

ولی علایم خیلی عجیبی ندارم. پنج روز تا موعدم مونده. یه سری علایم دارم که فک نکنم به بارداری ربط داشته باشه. بعضی وقتا خیلیییی ترش میکنم. دو روزه چشم درد دارم و خوبم نمیشه. امشبم ببخشید نزدیکی داشتیم واسه اولین بار یهو موقع ارضا شدن حالت تهوع گرفتم. ترشح سفیدم زیاد دارم ولی قبلنم داشتم فقط حس میکنم یکم بیشتر شده‌. 

حالا نمیدونم این ماه خبری میشه یا نه

ایشالله که جواب بگیری ماه دیگه میشه اول ماه اقدامتون

همچنین انشآلله.اره چون تنبلی دارم میخوام با برنامه ریزی برم جلو

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
سلام خانوما انشالله خدا دامن هموتونو سبز کنه😍 منم اقدامم ولی علایم خیلی عجیبی ندارم. پنج روز ت ...

ایشالله که بشه چن وقته اقدامی

سلام خانوما انشالله خدا دامن هموتونو سبز کنه😍 منم اقدامم ولی علایم خیلی عجیبی ندارم. پنج روز ت ...

انشآلله که باردار باشی چند وقته اقدامی؟

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
همچنین انشآلله.اره چون تنبلی دارم میخوام با برنامه ریزی برم جلو

منم  دارم سوم پریودم رفتم دکتر امروز نهم پریودم بودم تحت نظر دکترم

الان گذاشتم بازم منفیه، ولی این هفته خیلی دل درد و کمر درد دارم، همش حس میکنم میخوام پریود شم ولی نم ...

باید صبح بزاری که بهتر نشون بده

منم  دارم سوم پریودم رفتم دکتر امروز نهم پریودم بودم تحت نظر دکترم

بهت دارو داده برا تخمک گزاری؟

ایشالله که بشه چن وقته اقدامی

چهار پنج ماهی میشه عزیزم البته اقدام جدی دوماهه

دکتر رفتم همه چیم نرمال بود و تخمک خوبم داشتم. ماه پیش دکتر گفت اقدام کنی احتمال زیاد بارداری ولی نگرفت. حالا ببینم این ماه چی میشه. چون شوهرم ازمایش نداده وضعیت اونو نمیدونم.

بهت دارو داده برا تخمک گزاری؟

بله لترزول از شب سوم

امپول hmgشبی دوتا شیش تابهم داد

چهار پنج ماهی میشه عزیزم البته اقدام جدی دوماهه دکتر رفتم همه چیم نرمال بود و تخمک خوبم داشتم. ماه ...

ایشالله که خدا کمکت کنه

چهار پنج ماهی میشه عزیزم البته اقدام جدی دوماهه دکتر رفتم همه چیم نرمال بود و تخمک خوبم داشتم. ماه ...

انشآلله که شده اصلا استرس نداشته باش