2789
عنوان

ترکیه 🖤😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست
همیشه میگفتن فلان جا زلزله اومده یا فلان جا سیله هر هر اتفاقی فکر میکردم واسه ما اتفاق نمیفته  ...

😔😔😔

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

والله منم همینطور برای مردم سوریه و ترکیه...سوریه بیشتر چون هم تحریمن و هم رسانه ای ندارن که فاجعه اشون رو به دنیا نشون بدن و کمک بخوان.خدا به هر دو کشور و بقیه مردم دنیا رحم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بجاش ایران خوب بهشون کمک کرده واقعا ناراحت کننده خدا بهشون صبر بده هم ترکیه هم سوریه خدا رحمت کنه هم ...

ایران ب تنهایی چقدر میتونه مگه،،،کل دنیا داره ب ترکیه کمک می‌کنه ،،،مرده میکفت صدای عزیزانمون رو میشنویم زیر آوار ولی وسیله‌ نداریم برا آوار برداری 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
امروز یه دختر بچه رو سالم از زیر اوار اوردن بیرون شبیه فرشته ها بود فقط میگفت تشنمه.🥺 و دیروز به پ ...

خدایا خودت چطور اینارو میبینی و دلت رحم نمیاد 😭چه حکمتی داره 

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀
بجاش ایران خوب بهشون کمک کرده واقعا ناراحت کننده خدا بهشون صبر بده هم ترکیه هم سوریه خدا رحمت کنه هم ...

وا ابجی کمک ایران کجاشونو میگیره اخه..زلزله ب اون بزرگی و تخریبیی که شده! ترکیه کل دنیا کمک مالی و امدادی کردن بهشون و هنوز مردم زیر اوارن و هنوز ساختمونا داره میریزه  ....اونوقت سوریه فقط سه کشور بهشون کمک کرده تا به الان!!!

عزیزم چرا بهش نشون دادین بچه ها میترسن 

شوهرم امروز داشت حرف میزد گفتم جلوی بچه چیزی نگو استرس میگیره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم چرا بهش نشون دادین بچه ها میترسن  شوهرم امروز داشت حرف میزد گفتم جلوی بچه چیزی نگو استرس ...

گوشی ندم دستش تلویزیون چکار کنم الان همه جا دارن ازاین زلزله میگن 😔

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
گوشی ندم دستش تلویزیون چکار کنم الان همه جا دارن ازاین زلزله میگن 😔

خاموش کن عزیزم براش کارتون دانلود کن بریز تو فلش فقط فلش بزار براش 

خیلی تو روحیه اش تاثیر داره 

بچه باید بچگی کنه چرا درگیر غم و غصه اش میکنید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱