2789
عنوان

ترکیه 🖤😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوریه ها بدبخت ترن حالا که داعشو از بین رفت داشتن مردمشون رنگ اسایشو میدیدن الان هم خونه ها اوار شده ...

قابل مقایسه نیست اصلا تو ترکیه ۳۲ هزار نفر مردن .وضعشون افتضاحه .اصلا قابل تصور نیست🥺

یاشاسین آذربایجان💓✌

چقد خرابی داده زلزله ترکیه؟؟؟؟؟  من باردارم اخبار رو دنبال نمیکنم

دنبال نکن عزیزم از این تاپیک هم برو بیرون 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خدا کمکشون کنه😔 من که چشمم ترسیده. الان یه هواپیما داشت از رو خونمون رد میشد.صداش وحشتناک بود.واق ...

همیشه میگفتن فلان جا زلزله اومده یا فلان جا سیله هر هر اتفاقی فکر میکردم واسه ما اتفاق نمیفته 

اما حالا هر لحظه احساس خطر میکنم 

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀
چقد خرابی داده زلزله ترکیه؟؟؟؟؟  من باردارم اخبار رو دنبال نمیکنم

۳۲ هزار کشته تا الان اعلام شده

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سوریه رو بمیرم براشون که هیچ کدوم از کشورهای غربی راضی نشدن بهشون کمک کنن😓

بجاش ایران خوب بهشون کمک کرده واقعا ناراحت کننده خدا بهشون صبر بده هم ترکیه هم سوریه خدا رحمت کنه همشونه منم همش میترسم دختر میگه مامان من میترسم خونه ماهم اینجوری بشه 😭😔

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

امروز یه دختر بچه رو سالم از زیر اوار اوردن بیرون شبیه فرشته ها بود فقط میگفت تشنمه.🥺

و دیروز به پسر بچه که مادرش مرده بود ولی وقتی پسرو اوردن بیرون میکفت توروخدا مادرمو هم بیارین بیرون پیش من بود😭😭

یاشاسین آذربایجان💓✌