2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید قلبم داره ولی میسه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلغ نمیدونم برای چیه یکم ترسیدم 😭😭آخه من بهش اعتماد دارم ولی این پیام فکرمون درگیر کرد 

ازش بپرس خب

وقتی نپرسی بیشتر فکروخیال میکنی 

بدتر میشه داستان

ازش آروم بپرس بگو راستی افعی کیه

ازش بپرس خب وقتی نپرسی بیشتر فکروخیال میکنی  بدتر میشه داستان ازش آروم بپرس بگو راستی افعی ک ...

😭😭😭😭نمیدونم بخدا دیگه نمیدونم کار از کار بگذره میرم آبروی رفیقشو میبرم اون همه این چیزارو یادش داده

😭😭😭😭نمیدونم بخدا دیگه نمیدونم کار از کار بگذره میرم آبروی رفیقشو میبرم اون همه این چیزارو یادش د ...

خب الان آروم باش

اینجوری کنی نتیجه ای نمیگیری 

بعد ی فکر درست و حسابی کن

[QUOTE=274331618]توروخدا ی چیز بگید افعی منظورش افغانساس[/QUOT

شاید لقب بوده لقب یکی از دوستای مشترکشون هووم بیا و خوب فکر کن

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
[QUOTE=274331618]توروخدا ی چیز بگید افعی منظورش افغانساس[/QUOT شاید لقب بوده لقب یکی از دوستای مشتر ...

ن لقب نیس آخه نوشته بود این شمارشه یه افعی دیگه تو بهش زنگ بزن پیام بده زود این کارو بکن چون می‌خوان برن بهش پیشنهاد پول بده