2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...

125 بازدید | 17 پست

هرچقد التماس اطرافیان بخوام کنم بازم دریغ از ذره ای درک

بخدا منم آدمم منم احساس دارم منم قلب دارم منم میشکنم نابود میشم:)

نه شوقی برای موندن نه جربزه و جرعت رفتن

اگه خودکشی گناه نبود الان من اینجا نبودم.

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش گلم ... هر چيزي چاره داره ، اروم باش 

ما هم كشيديم ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
صبور باش گلم ... هر چيزي چاره داره ، اروم باش  ما هم كشيديم ...

اخه فقط درد و دعوا و بدبختی افتاده رو دور تکرار همش هی از اول تکرار میشن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اخه فقط درد و دعوا و بدبختی افتاده رو دور تکرار همش هی از اول تکرار میشن

بخدا منم اونطور بودم 

ميشه فردا حرف بزنيم ....؟

خدا رو ياد كن .... پشتت رو بخدا بسپار 

و يه سري مهارتها رو بايد ياد بگيري .

اميدوارم حال تو هم مثل حال الان من خوب بشه به اميد وبه ياري خدا....

كم نيار ، حل ميشه مطمئنم

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
بخدا منم اونطور بودم  ميشه فردا حرف بزنيم ....؟ خدا رو ياد كن .... پشتت رو بخدا بسپار  ...

حرف بزنیم عزیزم

چجور مهارتهایی

حرف بزنیم عزیزم چجور مهارتهایی

اول اينكه خيلي  روحيات ادم برميگرده به خونه ي پدري و دوران بچگي ! ببين چي از اونجاها در وجودت مونده كه اذيتت ميكنه . بايد بگردي ريشه يابي كني و براي رفعشون اقدام كني .

حالا من نميدونم شما مجردي يا متاهل ..... تا بقيه شو بگم

اول اينكه خيلي  روحيات ادم برميگرده به خونه ي پدري و دوران بچگي ! ببين چي از اونجاها در وجودت م ...

بعضي تاپيكهات رو خوندم ، فكر ميكنم مجردي ...

باهات همدلي ميكنم و متاسفم كه خونه بابات راحت نيستي.

راستش منم اونجوري بودم با مامان و بابام هيچوقت راحت نبودم ... الانم بودن كنار مادرم حالم رو خوب نميكنه . پدرم هم به رحمت خدا رفته.

حالا فكر ميكردم عاشق بشم و ازدواج كنم به همه ي ارزوهام رسيدم .... فكر ميكردم اگه با كسي كه دوستم داره ازدواج كنم ديگه همه نيازهايي كه خونه ي بابام داشتم رفع ميشه

اما ... اما .... هزار بار بدتر از خونه ي بابام رو تجربه كردم....

ميتونم بهت بگم اونجور بيكار نشين ، يسري مهارتها رو براي داخل خونه يادبگير ..... خودت رو دوست داشته باش . هركاري اونا برات نكردن ، خودت براي خودت انجام بده. تاپيك بانو ارتميس رو حتما مطالعه من در مورد ( من خودم رو دوست دارم) . قران بخون با معني ، بهت ارامش ميده...

و اصلا نشين تك تك اخلاقاي مادر و پدرت رو مرور كني چون حالت بد ميشه . در عوض مثبت ترين و مفيد ترين كاري كه تو اين روزها ميتوني برا خودت انجام بدي رو انجام بده...

بيروت از خونه همه چي بدتره ، مخصوصا كه مهارت اجتماعي نداشته باشي ، ضربه هاي سنگين تري ميخوري....

حرف منو گوش كن ، هم سن و سال دارم هم تجربه هم موردت شبيه من بوده ... تا تو خونه پدرت و كنار اونا حال خودت رو خوب نكردي حتي به اين فكر نكن با معشوق حالت خوب بشه يا با دانشگاه رفتن اوضات تغيير كنه يا با ازدواج برات معجزه بشه، نه! اول ياد بگير خودت رو بپذير ، شرايط زندگيت رو با همه كم و كاستيهاش بپذير .... بعد از اينكه پذيرفتي ، هر كاري كه همين ساعت و لحظه ميتوني براي خودت بكني چيه ، اونو انجام بده .... خوب شدن حال به زمان نياز داره ، اما از مجموع همين لحظه ها بدست مياد. تو اينه نگاه كن ، بدون اينكه از ديد ديگران ، مثلا از ديد مادرت به خودت نگاه كني ، از ديد خودت به خودت نيگا كن ، به خودت خيره شو ، جزبزه نيگا كردن به خودت رو پيدا كن..... يه ديد جديد پيدا كن ...

تو تموم اون ساعتهاي بدبختي ، يه ساعتي رو اختصاص بده به تمرين احساس خوشبختي... 

مثلا بشين رويا پردازي كن ، كه من بهترين دختر دنيام توي يه فضاي سبز دوست داشتي اروم راه برو ، دوست داشتي بدو ، فرار كن ، هروله كن ، شادي كن ، شيطنت كن.. بگو خدا رو شكر محبوبم....( همه ي اينهارو تو رويا انجام بده ....).

هر روز واسه خودت ساعت قرار بزار، كه تو اون ساعت رويا پردازي كني و تمرين كني احساس خوشي داشته باشي... بعد اروم از رويا بيا بيرون و دوباره نرو تو واقعيت ، يعني ميري تو اشپزخونه ، سعي كن از ديد يه ادم خوشبخت محبوب به مادرت نيگا كني ، سعي كن باورهاي مثبت رو به مامانت هم تزريق كني . مامان اونجوري كه شما فكر ميكني نيست.... مامان، اونجوري خوبه .... مامان اجازه بده ايندفعه نظر من باشه ... همونطور سعي كن رو مامانت تاثير گذار باشي( البته بعد از تمريناتي كه به خودت دادي و كمي هم حالت خوب شد و دنيا و رويات فرق كرد) ميتوني رو عالم و ادم تاثيرگذار باشي.

فقط خودت بخواه كه تغيير كني ، بخواه كه اون تاپيك رو بهت گفتم مطالعه كني.... بخواه حالت خوب بشه ، همه چيز شدنيه!

خيلي كارها و مهارتها هست كه ميتوني دنبالشون باشي ... فقط بايد از دايره انفعال بيايي بيرون ، يه قدم هر چند كوچيك برا خودت برداري.... از تغيير باورها ميشه شروع كرد ... 

از اينكه بنشيني و اوضاع رو مرور كني ، ميتوني دست بكار بشي و چكارهايي ميتوني بكني رو ليست كني... حتي يه تغيير افكار يه نتيجه عالي ميتونه بهمراه داشته باشه.... خلاقيت داشته باش و شروع كن ...... اول اينكه ميشه ، دوم اينكه بشين و تاپيك بانو ارتميس رو مطالعه كن، سوم يه ساعت رو به قران و يه ساعت رو به روياپردازي تمرين عزتمندي ، اختصاص بده...اونوقت كائنات ميبينن يه كارهايي براي خودت داري ميكني... ....، و جوابش رو بزودي ميگيري ....

فقط قول بده دور قضاوت رو خط بزني .... اونايي كه حتي باعث اذيتت شدن قضاوت نكن..... چون باعث ميشه حالت بد بشه.... مقايسه هم نكن زندگي خودت رو ، يا حتي خودت رو با.... چون احساس كمي بهت دست ميده.... 

خيلي كارها و مهارتها هست كه ميتوني دنبالشون باشي ... فقط بايد از دايره انفعال بيايي بيرون ، يه قدم ه ...

وای عزیزم خدا خیرت بده کاملا حرفاتو قبول دارم

اره مجردم نه من فکر نمیکنم اگه ازدواج کنم یا از این خونه برم همه چی حل میشه من انقد بدبینم همش حس میکنم هیچ وقت هیچ چیز حل نمیشه و اخرش همش باید دست و پا بزنم

همین مثبت نگری رو هم یه مدت سعی میکردم انجامش بدم اما ولش کردم کلا اکثر کارایی که تو زندگیم میکنم نصف نیمه باقی میمونن و درست تمومشون نمیکنم

وای عزیزم خدا خیرت بده کاملا حرفاتو قبول دارم  اره مجردم نه من فکر نمیکنم اگه ازدواج کنم یا از ...

مگه ميشه گوشت رو بار بزاري و نصفه نيمه رهاش كني .... تا زمان پختش بايد بپزه...

من ازت ميخوام فقط مثبت انديش نباشي بلكه حتي كارهاي مثبتي رو انجام بدي ، مثل مطالعه قران ، مطالعه كتابهاي خوب ، بري تو اشپزخانه كمك مامانت ... ( ميدونم سخته) اما نتيجه ش رو ميبيني . تو خيلي آگاه و عاقلي كه به اينده نگاه ميكني ، پس اگه ميخواي اينده روشني داشته باشي از خودت خانمي بساز كه فردا روز كه ميره تو اجتماع از عهده خودش بربياد. يعني بتونه حرف بزنه ، بتونه خودش رو نشون بده ... بتونه كاري براي خودش و خانواده ش پيش ببره .... ميدوني چي ميگم ... اگه شروع كني تو خونه خودت رو رشد بدي اونموقع ميتوني بري تو اجتماع هم.... آدم دوبار متولد ميشه و دو بار هم تربيت ميشه . يكي توسط والدينش، يكي توسط خودش.  

ما كه از تربيت مامان بابا راضي نبوديم بايد از نو متولد بشيم و خودمون ، خودمون رو به ثمر برسونيم. چجوري ، با انجام كارهاي خوب و شدني.... با انجامشون .... يعني دست ببري تو كار ، نه فقط فكر و نقشه يا منتظر بشيم همه شرايط مهيا بشه بعد، .... بعد ميبيني خدا اونجا معجزه شو نشونت ميده

بايد مامانِ مامانت بشي ميدوني ،اينجوري ...خيلي چيزها رو شما بايد به مامانت ياد بدي ، اگه ميخواي مثمرثمر باشي و تاثير گذار .... 

مثلا بابات اومد برو استقبالش  ... مامانت يه كاري داره برو كمكش... بزار ببينه شما بزرگ شدي و خيلي مناسبات درون خونه رو بلدي ، اونموقع خودت هم ميتوني ازاد باشي ، ميتوني افكار خودت رو عملي كني ، مثلا ميتوني شاد باشي... اونموقع ميتوني كاري كني مامانت مانعت نشه ... بايد روحيه تو عوض كني...

مگه ميشه گوشت رو بار بزاري و نصفه نيمه رهاش كني .... تا زمان پختش بايد بپزه... من ازت ميخوام فقط مث ...

خیلی سخته ولی چشم تلاشمو میکنم ممنونم ازت❤❤❤❤

اميدوارم خدا هم بهت كمك كنه كارو برات اسون كنه . ان مع العسر يسرا

عزيز دلم امروز داشتم يه كتاب رو ميخوندم به اسم نيمه تاريك وجود .... خوندنش رو بهت پيشنهاد ميدم . 

شديدا مناسب احوال شماست .

پي دي اف ش رو تهيه كن انلاين بخون .... بي نظيره.