2777
2789
عنوان

روحِ خسته🖤

130 بازدید | 9 پست

سلام بچها

من یجوری روحم‌خسته اس‌که واقعا حسش میکنم شاید باورتون نشه حتی دردشو حس‌میکنم...

شما وقتی روحتون خسته میشه چیکارمیکنین؟

من باید ریکاوری شم با سفری چیزی ولی شرایطش‌ نیست...

دلم میخاد همه ی درگیرهای ذهنیمو بریزم دور تا به هدفم خیلی جدیتر فکر کنم ولی با این درگیرها قاطی میشه و‌یکم‌منم از هدفم دور میکنه و روحمو خسته تر...

جوری شده اصلا دلم نمیخاد با هیچکس حتی حرفای روزمره بزنم یا برم بیرون.

بنظرتون چیکارکنم؟

شبام که با گریع خودمو خالی میکنم ولی روز که میشه دباره پر میشم،دغدغه مالی،کاری،خانوادگی و...

ترخدا برام دعا کنین نجات پیداکنم🖤

میدونم یه روزی همه چی درست میشه ادم‌امیدواری ام به ایندم ولی الان چیکارکنم؟

دفع کن تمام انرژی منفی تو با خودت حمل نکن نذار زیاد بشه جوری ک از درون نابودت کنه روح وقتی خسته باشه از جسمت هرچقد کار بکشی بی فایدس

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همینه همش دام‌میخاد بخابم میرم سراغ هدفم ولی باز...

میدونم کشیدم درک میکنم. دوسداری از نو شروع کنی ی هدفی رو دنبال کنی و بهترین خودت باشی اما وسط راه ولش میکنی خسته میشی میگی اگ نتونستم اگ موفق نشدم اگه اگه اگه...  نذار روح خستت تمام ایندتو نابود کنه بهترین ها حق تویه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
میدونم کشیدم درک میکنم. دوسداری از نو شروع کنی ی هدفی رو دنبال کنی و بهترین خودت باشی اما وسط راه ول ...

وقتی دارم رو هدفم کار میکنم یهو ذهنم شروع میکنه به اوردن درگیرهام...

خیلی خسته ام ولی سرپا❤️

مرسی عزیزم توام لیاقت بهترینارو داری

وقتی دارم رو هدفم کار میکنم یهو ذهنم شروع میکنه به اوردن درگیرهام... خیلی خسته ام ولی سرپا❤️ مرسی ...

🥹🌸❤️مرسی ازت برسی ب هرچی میخای

قربانت گلم ده برابر ارزو قشنگت برا خودت🌹