2777
2789
عنوان

اسم دختر

406 بازدید | 41 پست

سلام خانما من ۶ ماهه باردارم و یه پسر به اسم طاها دارم بین چندتا اسم موندم کدومو انتخاب کنم میشه نظرتونو بگید

تعداد رای : 44
نظرسنجی
درسا
3
6%
هانا
19
43%
پناه
14
31%
جانا
8
18%
💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سی دا

معنیش چیه؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
اسم دخترم هانا

نامدار باشه عزززیزم

اتفاقا دوستم بارداره ، اسم پسرش طاهاس ، دخترشو میخواد بذاره هانا

چند ساله پسرم میگه دختر بیاریم بزاریم هانا پیش همه انقدر گفته از چشمم افتاده انگار .همسرم درسا دوست داره موندم چی بزاریم

نکنه تو دوست منی😀

شااید🤭🤭🤭

تو نظرسنجی پناه قشنگتره ولی اگه میخوای با طاها ست کنی با ،آ، تمومش کن، مثل همون جانا هانا .... ولی درسا نذار😶

طاها و دلسا

طاها و مهتا

طاها و رستا

طاها و یارا

طاها و تارا

طاها و آیدا

طاها و رها

طاها و دلارا

طاها و رزا

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

چند ساله پسرم میگه دختر بیاریم بزاریم هانا پیش همه انقدر گفته از چشمم افتاده انگار .همسرم درسا دوست ...

تـمنّا 

تــرنم 

تبــسم 

تــرانه 

این اسما همیشه دلنشینن 

تیــدا 

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...