2777
2789
عنوان

دندان درد

1310 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دندون درد شدید دارم همه دندونام خرابن ولی پول ندارم برم درستشون کنم بنطرتون برم دندون پزشکی پولارو قسط بندی میکنه؟؟ وامی برای دندون درست کردن وجود نداره؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها توروخدا جواب بدین درد دندان عقل که پوسیده شده و تو فک بالاست ممکنه بزنه به چونه و رو ۴تا دندون های جلویی تاثیر بذاره

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
درست مسواک بزن نخ اوینا استفاده کن معمولا به تدریچ پوسیدگی منتقل میشه 

میزنم مسواک ونخ هم میکشم ،تمام دندون هام پر کردم الانم عقلم پوسیده شده دکتر نیستش برم بکشم فرض کن بعضی از دندون هام رو دوباره پر کردم ،تغذیه امم خوبه نمیدونم چرا اینجوری الان دندون های جلو فک پایین دارن میترکن از درد بعد ظاهرشون کاملا سالمه لثه امم ورم نداره میگم شاید واسه دندون عقلم باشه ولی خوب اون فک بالاست ،استرس گرفتم اصن 😢

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
دندانپزشک خوب تو خرم آباد کسی رو میشناسین ؟

بله برای چ‌کاری 

کشیدن دندادن عقل فقط مهدی بیرانوند کلینیک اریا 

ارتودنسی دکتر نورالهی مطهری 

عصب کشی و رفع پوسیدگی بنظرم مطب شخصی خیلی بهتر و تمیز تره شهدا شرقی دو دکتر خانم هستن اسمشونو یادم نیست