2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

370 بازدید | 22 پست

سلام من هشت هفتمه و رفتم سونو ضربان قلب انجام دادم بعد ضربان قلب بچه 160 بود

راستع کع میگن ضربان قلب از 140 بیشتر باشع دخترع??

چون من ی دختر دارم و رفتیم پیش دکتر برا بچع پسر

نه عزیزم من سربارداری پسرم هشت هفتگی ضربان قلبش ۱۸۰ بود

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اینم بگم بهت منم تحت نظر پزشک برای جنسیت پسربودم تو ۸ هفتگی از روز همون برگه سونو دکتر بهم گفت احتما ۸۰ درصد پسره برام جای تعجبه ازکجا فهمید ولی باورکنین تو ۸ هفتگی بهم گفت 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

فکر میکنم تعیین جنسیت از رو ضربان قلب اصلا علمی نیست و ثابت نشده من بچم پسره و تمام سونو ها ضربان قلبش بالای ۱۵۰ هست

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

اسی چیکارا کردی واسه جنسیت،اگه دوس داشتی بگو

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
کاشکی مال منم پسر باشع سالم باشع پسر باشع😓

نگران نباش عزیزم انشاالله سالم باشه هر چی صلاحه و دلت میخواد همون باشه

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
وای ایقد منو ترسوندن کع نگو😥

نه منم اینجوری شنیدم ولی باورکن من یبار ۸ هفته ، ۱۳  هفته ،۱۸ هفته ، ۲۶ هفته ، ۳۶ هفته رفتم سونو همیشه ضربان قلبش بالای ۱۵۰ بود

یه سوال من کلا ادمی نیستم که چیزی هوس کنم ولی امروز یه دفعه حلوا دورنگ هوس کردم به نظرتون باردارم اخه تواقددم هستم؟بهم نخندیدا😅

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

انشالله خدابهت یه پسر سالم و صالح بده درکت میدونم عزیزم آدم یه کم استرس میگیره منم این روزا روگذروندم انشالله میایی و خبر بارداری پسرت رو بهمون میدی

من از رو حالت شکمم همون ماهایی اولی فهمیدم پسره 

اصلا حالت تهوع نداشتم 

موهای بدنم مخصوصا پاهام خیلی زود رشد میکرد و پاهام همیشه سرد بود 

تست نمک انجام دادم درست بود 

تست تقویم چینی هم درست بود 

رنگ ادرار هم زرد شفاف هست نه تیره

البته علایم هرکسی فرق داره