2777
2789

من ۲۰ روزی میشه طبیعی زایمان کردم یه کمم از بخیه هام مونده هنوز آنتی بیوتیک هام رو خوردم سشوارم اینام میگیرم ولی یه بویی میده واژنم بوی خون اینا ! به نظرتون طبیعیه؟! 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین سوزش ادرار تکرر ادرار یه ترشحات از واژنتون خارج نمیشه یا اینکه احساس نمیکنین تب دارید یا الت تناسلیتون درد نداره ناحیه بخیه نگاه کنین احساس نمیکنین حالت گرمی داره قرمز هست و ورم کرده؟؟؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
از اون چیزی که تعریف میکنن بهتر بود جانم نترس

عه تصور اینکه بچه چطور میخواد بیاد برام سخته 😂

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
خب ببین سوزش ادرار تکرر ادرار یه ترشحات از واژنتون خارج نمیشه یا اینکه احساس نمیکنین تب دارید یا الت ...

نه یه کم فقط بخیه هایی که مونده انگار دارن جوش میخورن اذیتم ولی جاها خوبم ادرارمم مشکلی نداره 

امیدوارم هرچی زود تر بهتر بشی عزیزم بخیه هات درد داشت بعد از زایمان ؟ درد نداری که بعد زایمان؟؟ چون ...

ببین من اصل نمیخواستم طبیعی بیارم روز سزارینم کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان گفتن چیزی نیست منم درد داشتم ولی قابل تحمل بود ولی رفته رفته شدید تر میشد دیگه یکی از ماما ها گفت بیا معاینت کنم اگه اورژانسی بگم دکتر زود بیاد معاینه کرد گفت تو ۶ سانت بازی چیزی به زایمانت نمونده سر بچتم پایینه چرا نمیای طبیعی دیگه از اونا اصرار و‌ از من انکار دیگه قبول کردم مخم رو زدن ماماهام‌خیلی کمک کردن ورزش میدادن توپ و..... بعد با دستشم باز میکرد رحمم رو‌  با این چیزا قابل تحمل بود دردا 

در مورد دردایی که من کشیدمم بهت بگم تا قبل ۶ سانت واقعا قابل تحمل بود دردا که من بی سر و صدا داشتم تحمل میکردم بعدش بعد ۶ تا ۸ سانت درد شدید تر شد ۸ تا ۱۰ سانت اوووووج دردم بود که حس میکردم کمرم داره میشکنه  حس میکردم یه چیزی توی کمرم میپیچه که شاید این نیم ساعت بود یا یه ساعت  

بعدش که فول میشی باید دیگه زورررر بزنی که بچه بیاد اونم هر وقت که بهت بگن با تمام وجودت باید زور بزنی چونت رو بچسبونی به سینت زورررر بزنی الکیم جیغ جیغ نکن هر جیغی ازت انرژی میگیره اون آخرم به نظرم اصلا درد نداشت فقط بهت زور میومد