2777
2789
خودم مشکل روده دارم خیلی بابتش ناراحتم خونم بامادرشوهرم تویه ساختمونه پسرم اگزمای شدید داره هرکاری م ...

منم اگزما شدید داشتم اگ سوالی دارین بپرسین کمک میکنم 

عزیزم😊 گفتم ک ی آن این حس دست داد بهم درکل موفق باشی

ممنون همچنین ولی بهتره تا کسی ازتون چیزی نپرسیده چیزی نگید که فکر طرف و خراب کنید

البته اشتباه خودم بود که حرف دلمو اینجا زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع عزیزم متوجه شدم 

جسارتا بنده کاربر آقا هستم 

یه عنوان یک بردار گفتم مراقب افکارت و تبادلات افکار و ذهنت باش که تک تکشون روی حال روح و روان و اعمال و اتفاق ها تاثیر داره 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
او فک کردم خانوم هستین

بله متوجه شدم 

اشکالی نداره

موفق باشید🌹

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
الان درمان شدین؟ بعو بیشتر به خوراکی مربوطه یاعوامل محیطی‌؟

ارع دکتر رفتم اصفهان دارو هایی ک داد واقعا خوب بود و درمان شدم ب خوراکی ک گفت مربوط نمیشه ولی خب بهتره غذاهای تند کمتر بخوره از کرم های ک اب رسان و نرم کننده استفاده کنه بهتره نزارید پوستش خشک شه مدام اب رسانی کنید و اینکه من پشت گوشام روی کتفم و بعضی قسمت های بدنم و توی سرم داشتم 

ارع دکتر رفتم اصفهان دارو هایی ک داد واقعا خوب بود و درمان شدم ب خوراکی ک گفت مربوط نمیشه ولی خب بهت ...

خداروشکر پسرمنم همه این جاهاروداره چون شیرخواره دکتربهم گفته لبنیات وتخم مرغ وماهی وگوشت گاو واینا نخورم ولی نمیدونم واقعا به اینا حساسه یا به عوامل محیطی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
خداروشکر پسرمنم همه این جاهاروداره چون شیرخواره دکتربهم گفته لبنیات وتخم مرغ وماهی وگوشت گاو واینا ن ...

پسر شما شاید چون کوچیکه سنش بالاتر بره خوب بشه فک کنم تو بعضی بچه ها هست ک سنشون میره بالا خودش خوب میشه

من دکتر گفته بود پیتزا انواع فست فود های چرب نخوردم روغن کم مصرف کنم و گوشت ک گرم نخورم