2777
2789
عنوان

پاهام خیلی بزرگهه🦶🦶🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد به سایز پا ربط داره بچه ها؟ چرا قد من از جاریم و خواهرشوهرم بلندتره ولی اونا ۴۰, من ۳۷😐

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

منم قد بلندم سایر پام ۴۰ و بقول خودت مردونه اس مثل خودتم جوراب میپوشم باز بعضیا عیب میکنن و نگاه میکنن اووه چقدر مسخره کردن منو بهم برمی‌خورد ولی دیگه الان سعی کردم اهمیت ندم و جایی نرم ک مورد تمسخر دیگران بشم 

منم سایز پام ۴۰ که😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
۱۷۶ ۶۷

اوفییییییی... ماشالله

برو خداروشکر کن پا داری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فکرکنم اینجا فقط سایز پای من ۳۷😐

کسی اگه هست بیاد قدشو بگه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
۱۷۶ ۶۷

عزیزم سایزت چنده؟ خیلی لاغر دیده میشی؟

منم هم قد تو هستم الان وزنم ۷۵هست میخوام ۶۷ بشم ولی همه میگن الان خوبی

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

به خودت افتخار کن،بذاریه جیزی بگم اعتماد به نفست بالابره

زمان قدیم وقتی می خواستن دختری رو برای ازدواج با پهلوان انتخاب کنن به پاهاش توجه می کردن..عقیده شون این بوده دختری که پاهای قوی ومناسب داره پهلوان به دنیا میاره...

احترام احترام میاره....