2777
2789
عنوان

زلزله

155 بازدید | 15 پست

دوستان راسته که میگن زلزله ترکیه غیر طبیعیه ؟؟؟

و کسانی تو‌ عواملش نقش داشتن اون خبر نگار ترکیه ای رو دیدیدن؟ که میگه این زلزله غیر طبیعیه..

من الان تو یه گروه از طب النبی از  شهر های دیگ بودم میگفتن شاید این شهر ها زلزله بیاد 😭😭😭ایلام سیستان و مازندران و زنجان زلزله بیاد راسته من از صبح گوشیمو چک‌ نکردم الان که نگاه کردم کلی پیام هس راجب زلزله؟؟؟؟ 

احساس میکنم قیامت تزدیکه؟؟!!

ادم یاد فیلم ۲۰۱۲میافته که دنیا ب اخر رسیده بود😭😭😭😭

من همیشه از این میترسم ک دنیا ب اخر برسه 

و من پیش خانواده عزیزم نباشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوشب مازندران نوشهر زلزله اومده

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

امشب

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشق مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت...

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت ما هستی...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

اتفاقا قیامت بشه که بهتره 

همه باهم میریم

ولی روال طبیعی معلوم نیس کی اول بره کی قراره داغ نبود بقیه رو تحمل کنه

بعدم ایناهمه شایعه س

موقع کرونا من گفتم دیگه واقعا قیامت نزدیکه

یا جریان اون شهاب سنگ ک قراربود بخوره زمین

تا خدا چی بخواد

برای قشنگی موهات رو من حساب کن🍀

طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنام ...

چقدر متنتون آرامش داشت🙏🌹

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
چقدر متنتون آرامش داشت🙏🌹

حقیقتی هست که وجود داره...تموم دنیا آغوش خداست که شما رو بغل کرده...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587