2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی که به حق امام حسین خوشبخت ترین باشی❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

تولدت مبارررک

امیدوارم امسال چیز های قشنگ و خوب رو تجربه کنیییی :)))

امیدوارم..

اشکات از سر ذوق

خنده هات از ته دل

جیپات پر پول

و ارامش مهمون همیشگیه زندگیت باشه💛💛💛💛

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

الکی مثلا تولد منم هست 🥺 منم بهمنی ام ولی خیلی تولدم غمگین بود 

تولدت مبارک هم ماهی 🌻❤

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱
الکی مثلا تولد منم هست 🥺 منم بهمنی ام ولی خیلی تولدم غمگین بود  تولدت مبارک هم ماهی 🌻❤

تولد منم غمگینه..چون تنهام.. همسرم ۹ ماهه ک تنهام گذاشته..البته پسرمو دارم 😍

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤

تولدت هزاران بار مبارک 😍

الهی در تک تک روز هایی که پیش رو داری خنده ها و شادی هات پایدار و ناخوشی ها و بد احوالی هات زود گذر باشه 

امیدوارم در مسیر رسیدن به آرزوهات پیوسته در حال پیشرفت باشی زندگیت در پناه خداوند سرشار از خوشبختی و سلامتی و امنیت باشه🙏💚

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
تولدت هزاران بار مبارک 😍 الهی در تک تک روز هایی که پیش رو داری خنده ها و شادی هات پایدار و ناخوشی ...

ممنون بابت دعای قشنگ 🌹

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤