2777
2789
عنوان

کیا پریودیشون خیلی دردناکه؟

133 بازدید | 19 پست

من  برام واقعا عجیبه خانوما...تقریبا ۸ سالی از اولین پریودیم میگذره تا همین چند ماهه پیش زیاد اذیتم نمیکرد...فقط قبلش یکم سردرد و یکم شکم درد خفیف داشتم...ولی این چند ماهه هر سری ک پریودیم میرسه اسم خودمم از یادم میبره...نزدیک ۵ ساعت شکممم درد خیییلی وحشتناکی در حدی ک بخوام جیغ بکشم سراغم میاد...انگار درد زایمانو تجربه میکنم در این حده...و با دو تا قرص مسکن و دمنوش و از این  داستانا بعد ۵ ساعت کمی بهتر میشه...و از شدت درد ب خواب طولانی میرم چند ساعتی

ب نظرتون طبیعیه یا برم دکتر؟

سابقه پریودی دردناک داشتید؟

اینم بگم ازدواج و اینا نکردم و مجردم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یعنی میمیرم از درد  ولی میدونی چیکار کردم خوب شد  صد تا قرص و اینا جواب نداد زدم نت ت ...

واقعا🥺؟ بعد یوگا من تا حالا کار نکردم سخته؟ وسیله خاصی میخواد؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مجرد بودم وحشتناک بود الان بهتر

آره میگن بعد ازدواج بهتر میشه..و بعد زایمان اگه طبیعی باشه کلا درد از بین میره...ولی خب من الان خیلی سختمه..چون چند روز از درس و زندگی میوفتم

من مجرد بودم اصلا نمیفهمیدم پریودی چیه ولی ازدواج کردم چن بار بیهوش شدم از درد زیاد دردای من ۲۰ ساعتس وحشتناااک با حالت تهوع و استفراغ و دل درد و کمر درد و پا درد و سینه درد و سرررردرد شدید

چن بار ک کارم ب بیمارستان کشید ینی بیهوش میشدم شوهرم منو میبرد بیمارستان از ترسش 

دکترم رفتم میگ سالمه سالمیییییی هیچ مشکلی نداری البتع بگم برا من ارثیه و مادرم و خاهرم و خاله هام و مادربزرگم همینن 

هردفه هم یه بشکه خون ازم میرع ...همیشه خدا اسیرم سره پریودی 🥺😑

نه بزن نت تمرینات کششیه  رو تخت انجام بده من از درد نمیتونستم پا شماا اینقد درد داشتم انجام د ...

وای مرسی خدا خیرت بده...

دعا کن برا منم نتیجه بده

من مجرد بودم اصلا نمیفهمیدم پریودی چیه ولی ازدواج کردم چن بار بیهوش شدم از درد زیاد دردای من ۲۰ ساعت ...

خییییلی بده

من هیچوقت فک نمیکردم اینقدر برام دردناک بشههه

آره میگن بعد ازدواج بهتر میشه..و بعد زایمان اگه طبیعی باشه کلا درد از بین میره...ولی خب من الان خیلی ...

عزیزم من بدتر از تو بودم زایمان نکردم ببینم دردش میره یانه ولی دکتر بهم قرص اهن و فولیک اسید داد با همه ویتامین ها و زینک و یه هفته به موعود پریودیم امپول B12میزنم خداروسکر الا سه ماهه همه دردام رفته یه کوچولو درد خفیف دارم ک فق یه روزه راحت شدم واقعا امتحان کن ایشالا نتیجه میگیری