2777
2789

غدد لنفی گردنم بزرگ شده. 2 بار سونو دادم. تو سونوی دوم بزرگتر شده بودن. نوشته ری اکتیو جفتشونو. از فکر و خیال دیوانه شدم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ری اکتیو یعنی واکنشی 

عفونتی چیزی باعث شده واکنش نشون بده 

دختر منم هست چندم‌اهه اصلا کوچبک نمیشه خیلی زیاد هم سرما میخوره تا سرما میخوره اول اونا بزرگ تر میشن 

هم تعدادش بیشتر شده هم اینکه نسبت به قبل بزرگ تر شده کلی هم دکتر بردم میگن مهم نیست بخاطر مریضیای مکررهست ولی من استرس دارم راستش 

وخدایی که بشدت کافیست
ری اکتیو یعنی واکنشی  عفونتی چیزی باعث شده واکنش نشون بده  دختر منم هست چندم‌اهه اصلا کو ...

مال من تو عرض 1 هفته 2 سانت بزرگ تر شده!!!! شب و روزم سگی میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من تو عرض 1 هفته 2 سانت بزرگ تر شده!!!! شب و روزم سگی میگذره

آخه فقط بزرگ شدنش ک مهم نیست

علامت دیگه ای داری همراهش ؟

شاید عفونتی ویروسی گرفتی 

آزمایش کامل خون دادی ؟

دکتر خون آنکولوژی برو 

وخدایی که بشدت کافیست
آخه فقط بزرگ شدنش ک مهم نیست علامت دیگه ای داری همراهش ؟  شاید عفونتی ویروسی گرفتی  آزم ...

نه علامت دیگه ای ندارم. آزمایش خون دادم طبیعی بود. دکتر گف 90 درصد لنفوم نیس ولی بازم... 

آخه فقط بزرگ شدنش ک مهم نیست علامت دیگه ای داری همراهش ؟  شاید عفونتی ویروسی گرفتی  آزم ...

راستی من خیلیییییی دستکاریش کردم ممکنه از اون باشه بزرگ شدنش؟ 

نه راحت باش من خودمم درگیر همین موضوع هستم برای دخترم درکت میکنم دقیقا همونجایی ک تو داری مال دخترم ...

مال من خیلی بزرگه. خیلی میترسم