2777
2789
عنوان

به همسرم بگم که فکر خودکشی دارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از کامنت قشنگت اما مشکل من اینه که حس میکنم با اینکه توانایی هایی دارم اما هیچ کجا ازشون استفا ...

خب ببین این انتخاب خودت بوده و خودت خاستی و زمانی که این انتخاب رو کردی حتما بهترین گزینه ات بوده پس به انتخاب خودت احترام بزار الآنم داری به خانوادت خدمت می‌کنی و باید بهشون عشق بدی،شما یک مادری و چی بهتر از اینکه بچه هاتو خوب تربیت کنی و افراد سازنده ای تحویل جامعه بدی،هنوزم وقت داری میتونی ببینی کدوم از توانایی هایی که داری میتونی با شرایط زندگیت انجام بدی و اگر با شرایط زندگیت جور نیس صبرکن بچه هات اگر کوچیکت بزرگ شن بعد دنبالش برو،فقط ناامید نشو که باعث میشه نتونی از زندگیت لذت ببری و افسرده میشی و نه تنها نمیتونی از تواناییهات استفاده کنی بلکه از زندگی عقب میمونی و همین قشنگی ها هم برات بی رنگ و بو میشه

خب ببین این انتخاب خودت بوده و خودت خاستی و زمانی که این انتخاب رو کردی حتما بهترین گزینه ات بوده پس ...

اخه باید بتونی ازادی داشته باشی بتونی برای خودت انتخاب کنی اخه

اگه نگم باید همین روتین زندگی رو ادامه بدم و اون باید یه کمکی بهم بکنه دیگه اصلا دارم دیوونه میشم

اگر نتونستی از این افکار راحت شی همین رو به همسرت بگو که دوست دارم از تواناییهام استفاده کنم و این وضعیت باعث شده حالم خراب شه،باهاش در میون بزار،همسرته وبهتر از ما از بیوگرافی و شرایطتتون خبر داره می‌تونه کمکت کنه 

داری تو زندگیت خیلی اذیت میشی؟ 

نمیدونم مقصر کیه اما هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که ازدواج تو سن پایین باعث این همه ازار دیدن من میشه هر چند که شوهرم فرشته باشه ولی یه چیزایی ارزو میمونه برا ادم