2777
2789
عنوان

درد معده

47 بازدید | 5 پست

3 روزه معده درد دارم و اسهاال 

معده دردش وقتی میگیره اشکمو در میاره

چیزی هم میخوام بخورم وقتی میرسه به معدم،درد میگیره

حالت تهوع ندارم.تبم ندارم

دکترم میترسم برم

کسی تجربشو داشته؟

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

من سابقه معده درد زياد دارم دوروزه معده درد داشتم فاموتيدين٤٠خوردم خيلي بهترشدم معده من سرد

براي همين زنيان برام خيلي خوبه اگه براي سردي معده اينجوري ميشي عرق زنيان بخور عاليه

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سابقه معده درد زياد دارم دوروزه معده درد داشتم فاموتيدين٤٠خوردم خيلي بهترشدم معده من سرد براي هم ...

از کجا بفهمم برای منم سرده یا نه.خیلی شنیدم برای سردی اینجوری شدن

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

بي ادبي انگارهمش بادگلو دارم سردردحالت تهوع همش احساس ميكنم ي چيزي تو گلوم مونده سرمعدم سنگينه أسيد معدمه مياد تودهنم براي همين زيرسرموبالشت بلند ميذارم شبا سرديجات كمترميخورم عرشب عرق زنيان ميخورم

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

آقاااا این سردی گرمی چیه توروخدا؟!! برو دکتر عزیزم مشکل خاصی نیست. منم چندین سال مشکل معده درد داشتم. کسی تشخیص و داروی درست بهم نمیداد. چند نفر دکتر امیرسعید صادقی رو بهم معرفی کردن از همون ویزیت اول من حالم بهتر شد و خداروشکر بعداز ۲دوره دارو تقریبا خوب خوب شدم.پشت گوش ننداز زودتر برو