2789
عنوان

فولیکول ریز

334 بازدید | 15 پست

دکتر بهم کلومیفن و لتروزول رو باهم داده برای اقدامم بنظرتون زیادی نیست شبی دو تا از هرکدوم؟فولیکولام معمولا روز ۱۴ سیکلم ۹و ۱۱ هستش مناسبه بنظرتون؟میترسم ضرر داشته باشه این همه قرص و کیست بشه بدتر چون امپول ازادسازیم نگفت باید بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من با فولیکول۹باردار شدم نگران نباش 

جدا؟چه عالی اخه من یه سقطم داشتم قبلا که اون موقع هم لتروزول خورده بودم ولی دکترم نگفته بود برم سونو  اصلا سایز فولیکولامو نمیدونم ،حس خودم اینه که از همین سایز فولیکولام بوده پس اشتباهه؟روز چند سیکلت ۹ بودی عزیزم؟

چشم  عزیزم ممنون اخه قبلا یه سقط داشتم میترسم اوضاع بدنم ازین بدتر بشه و سخت تر جواب بگیرم

منم فولیکول ام ریزن دوماهه که پریود هم نمیشم تازه شوهرمو راضی کردم برای بچه دار شدن.میدونم دیره ولی راضی هستم به رضای خدا 

جدا؟چه عالی اخه من یه سقطم داشتم قبلا که اون موقع هم لتروزول خورده بودم ولی دکترم نگفته بود برم سونو ...

منم تنبلی داشتم دودوره کلومیفن خوردم ی بارم لتروزول خوردم از۴و۵شدن ۹دیگه ناامید شدم واقعا همون موقع ک گفتم بیخیالش بابا چن ماه دیگه ادامه میدم خاستم ی کم ب خودم استراحت بدم ک فهمیدم حاملم ۱۴سیکلم بود ک سونو رفتم و فولی ۹داشتم ک دکترم گفت اصلا خوب نیس و باردار نمیشی منم اعصابم خورد شد و دیگه پیگیر نشدم ک با همون فولی ۹خداروشکر باردارشدم 

منم فولیکول ام ریزن دوماهه که پریود هم نمیشم تازه شوهرمو راضی کردم برای بچه دار شدن.میدونم دیره ولی ...

دقیقا منم با مدروکسی پروژسترون پریود میشم سه چهار ماهه.۳۲ سالمه پارسال یه سقط خود بخودی داشتم شما هم سقط داشتی؟از چیه که اینجوری شدیم یعنی؟

منم تنبلی داشتم دودوره کلومیفن خوردم ی بارم لتروزول خوردم از۴و۵شدن ۹دیگه ناامید شدم واقعا همون موقع ...

خدا رو شکر ،خدا خیلی دوستت داره عزیزم ایشااالا حفظش کنه.دقیقا منم رفتم داخل برای سونو گفت اینا بدرد نمیخورن و بد حرف زد دلم خیلی شکست ناامید شدم تا اینکه شما این قضیه رو برام تعریف کردی دلم گرم شد 

خدا رو شکر ،خدا خیلی دوستت داره عزیزم ایشااالا حفظش کنه.دقیقا منم رفتم داخل برای سونو گفت اینا بدرد ...

امیدت بخدا باشه عزیزم منم دکترم بهم گفت تخمدانات مشکل جدی دارن و فک نکنم ب این راحتی حامله بشی ک خداخواست اینجوری شد 

دقیقا منم با مدروکسی پروژسترون پریود میشم سه چهار ماهه.۳۲ سالمه پارسال یه سقط خود بخودی داشتم شما هم ...

منم 32 سالمه دقیقا. منم چهار ماه اینطوریم دکتر گفت بعد 30 سالگی تبلی تخمدان شدیدتر میشه خدا بخیر کنه. نه عزیزم اصلا باردار هم نشدم هیچوقت اقدام درستی نداشتیم