2777
2789
آرههههه😍😍من و خواهرمم پیششون جراحی انجام دادیم و خییییلی راضی هستیم.بعد از جراحی کبودی و ورم خیلی ...

سلام شما پیش دکتر راستی جراحی داشتید؟ هنوز هم راضی‌اید از نتیجه عمل و تنفستون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بینیمو پیش آقای دکتر راستی عمل کردم و همونی شد که میخواستم و خیلی راضیم واقعا دستشون درد نکنه

سلام عزیزم شما پیش دکتر راستی عمل کردین؟ کارش چطوره بینی شما گوشتی یا استخوانی طبیعی عمل کردین یا نیمه فانتزی از لحاظ تنفس و ظاهری راضی هستید میشه عکس قبل و بعد عملتون خواهشا برام بفرستید راهم دوره یک شهر دیگه ام مجبورم مجازی تحقیق کنم خدا خیرتون بده راهنمایی کنید تو کدوم کلینیک عمل کردین؟

آرههههه😍😍من و خواهرمم پیششون جراحی انجام دادیم و خییییلی راضی هستیم.بعد از جراحی کبودی و ورم خیلی ...

سلام عزیزم شما پیش دکتر راستی عمل کردین؟ کارش چطوره بینی شما گوشتی یا استخوانی طبیعی عمل کردین یا نیمه فانتزی از لحاظ تنفس و ظاهری راضی هستید میشه عکس قبل و بعد عملتون خواهشا برام بفرستید راهم دوره یک شهر دیگه ام مجبورم مجازی تحقیق کنم خدا خیرتون بده راهنمایی کنید تو کدوم کلینیک عمل کردین؟

اره منم پیش دکتر راستی عمل کردم خیلی هم از بینیم و تنفسم راضیم…تازه بینی من گوشتی بود و واقعا نگران ...

سلام عزیزم منم میخوام پیش ایشون عمل کنم خوبه یعنی

سلام شما پیش دکتر راستی عمل کردین؟ کارش چطوره بینی شما گوشتی یا استخوانی طبیعی عمل کردین یا نیمه فانتزی از لحاظ تنفس و ظاهری راضی هستید میشه عکس قبل و بعد عملتون خواهشا برام بفرستید راهم دوره یک شهر دیگه ام مجبورم مجازی تحقیق کنم خدا خیرتون بده راهنمایی کنید تو کدوم کلینیک عمل کردین؟