2777
2789
عنوان

چرا سیر نمیشمم☹️

454 بازدید | 34 پست

سلام..

یکی دو هفته‌اس هر چی غذا میخورم سیر نمیشم 

دائما باید یه چیزی بخورم یعنی اگه خوراکی دستم نباشه شبیه معتادا بیقرار میشم😐

فقط موقع خواب دهنم کار نمیکنه😅

قبلا کاملا برعکس بودم خیلی خیلی کم غذا میخوردم در طول روز شاید فقط میوه ، نمیدونم چرا تو این دو هفته اینجوری شدم😭

✨ لاغرم و اندام و هیکلم خیلی خوبه اصلا چاق نیستم ۵۴ کیلو بودم قبل این دو هفته ، یعنی ممکنه چاق شم اصلاااا دوس ندارم ☹️

علتش چه می‌تونه باشه ؟؟🙁

دست خودم نیست اصلااا نمیتونم نخورم چرا اینجوری شدمم؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 

با ایم تفاوت ک تپلم و بدتر میشم 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

استرس نداری؟ 

ممکنه پر خوری عصبی داری

یا سردی معدت زیاده

یا کمخونی

اول باید ببینی مشکل چیه 

مثلا  اگه ماست و ترشی نوشابه زیاد مصرف میکنی اینا اشتها اوره 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
میشه گفت جدیداً اندازه ۲نفرونیم دارم غذا میخورم 😭 این که میگن ممکنه به خاطر مشکلات عصبی باشه درسته ...

پر خوری عصبی رو میگی ؟ولی من وقتی کار خاصی دارم وهیجان دارم پر خور میشم

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
منم  با ایم تفاوت ک تپلم و بدتر میشم

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم 

منی که قبلاً بروز یکم غذا میخوردم الان پرپر میزنم تا غذا حاضر شه..

همینجوری پیش بره تا عید ۱۰ کیلو اضافه میکنم😭

حامله ای  تبریک

دستگاه سونو گرافی راه دور داری؟🤭

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
پرخوری عصبی گرفتی، من نزدیک پریود خود پریود یا عصبی بودن و استرس داشتن اینطور میشم

حدودا ۱۰ روز پیش پریود بودم تموم شد..

هیچ وقت اینجوری نشده بودم 

الان اگه مشکل همین پرخوری عصبی باشه باید چیکار کنم؟

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم  منی که قبلاً بروز یکم غذا میخوردم الان پرپر میزنم تا غذا حاضر شه ...

حیلی بده 

منم همش گرسنمه اصلا سیر نمیشم 😂میترسم یهو بترکم

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)